Mama + baby

Tunnin esittely

Mama + baby -pilates tulossa viikkotunnin muodossa! Tämä tarkoittaa sitä, että mukaan voit tulla missä vaiheessa tahansa.Tälle tunnille voit tulla vauvan kanssa tai ilman vauvaa. Kurssilla harjoitellaan synnytyksen jälkeiseen aikaan sopivaa lempeää liikettä, joka auttaa lievittämään vauvan kantamisesta aiheutuvia kiristyksiä. Harjoitteet ovat synnytyksestä palauttavia ja kehoa rentouttavia. Tunnit sopivat sinulle, vaikka et olisi ennen tehnyt pilatesta. Tunneilla korostetaan syvän tuen (lantionpohja,syvät vatsalihakset) herättelyä ja vauvan kantamisesta aiheutuvien kireyksien lievittämistä. Tämän lisäksi opettelemme hyviä tapoja kantaa vauvaa.

Mama+ baby-tunti alkaa tammikuussa! Tunnit keskiviikkoisin klo 9.30 alkaen 9.1.2019. Yhden tunnin pituus on noin 45-50 minuuttia. Tunnille voit siis tulla vauvan kanssa ja kaikki tekeminen tietenkin tapahtuu vauvan ehdoilla. Vauva voi olla liikkeissä mukana tai jos vauvaa sattuu nukuttamaan niin sitten äiti saa liikkua ihan itse! Myös imettäminen ja kaikki muukin vauvan hoito on tunnilla sallittua. Suositusikä vauvalle kurssin alkaessa 1-11 kk.

Tunneilla sinun on mahdollisuus myös tutustua muihin, samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin, joten tule rohkeasti mukaan!

Mama+baby- tunnille saatavilla 5 ja 10 kerran kortit sekä kertamaksu: 5 kertaa 40 e/ 10 kertaa 70e/ kertamaksu 10e.

Tunnille varaat paikkasi osoitteessa: vello.fi/ihanapilates. Huom! Ei ilmoittautumisia tälle tunnille lomakkeen kautta, vaan vellossa! Jos ajanvarauksessa on ongelmia, laitathan viestin 050 3456 306.

Jos sinulla on kysyttävää tunnista, viestittele osoitteeseen: info@ihanastudio.fi

 

Ilmoittaudu Mama + baby -pilateskurssille

13 + 8 =

Lisätiedot

Lisätietoja kurssista voit kysyä Piialta:
puh. 050 3456 306 tai info@ihanastudio.fi