Mama + baby

Tunnin esittely

Mama + baby -pilates viikkotuntina! Mukaan voit tulla missä vaiheessa tahansa.Tälle tunnille voit tulla vauvan kanssa tai itseksesi. Kurssilla harjoitellaan synnytyksen jälkeiseen aikaan sopivaa lempeää liikettä, joka auttaa lievittämään vauvan kantamisesta aiheutuvia kiristyksiä. Harjoitteet ovat synnytyksestä palauttavia ja kehoa rentouttavia. Tunnit sopivat sinulle, vaikka et olisi ennen tehnyt pilatesta. Tunneilla harjoitellaan myös syvän tuen (lantionpohja,syvät vatsalihakset) herättelyä.

Tunnit keskiviikkoisin klo 9.30. Kevätkauden tunnit jatkuvat 12.6. saakka.Yhden tunnin pituus on noin 45-50 minuuttia. Kaikki tekeminen tietenkin tapahtuu vauvan ehdoilla. Vauva voi olla liikkeissä mukana tai jos vauvaa sattuu nukuttamaan niin sitten äiti saa liikkua ihan itse! Myös imettäminen ja kaikki muukin vauvan hoito on tunnilla sallittua. Suositusikä vauvalle kurssin alkaessa 1-11 kk.

Tunneilla sinun on mahdollisuus myös tutustua muihin, samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin, joten tule rohkeasti mukaan!

Mama+baby- tunnille saatavilla 5 ja 10 kerran kortit sekä kertamaksu: 5 kertaa 50 e/ 10 kertaa 90e/ kertamaksu 11e.

Tunnille varaat paikkasi osoitteessa: vello.fi/ihanapilates.

Jos ajanvarauksessa on ongelmia, laitathan viestin 050 3456 306.

 

Lisätiedot

Lisätietoja tunnista voit kysyä Piialta:
puh. 050 3456 306 tai info@ihanastudio.fi