Mama Pilates

Kurssin esittely

Mama Pilates -kurssi soveltuu sinulle, jos olet raskaana tai palaudut synnytyksestä ja haluat voida hyvin ja nauttia liikkumisesta raskausaikana ja synnytyksen jälkeen.

Pilatesharjoittelun tavoitteena on tasapainottaa, vahvistaa ja rentouttaa kehoa, jotta voisit liikkua mahdollisimman vaivattomasti, vaikka kehosi muuttuu. Säännöllinen pilatesharjoittelu lievittää raskauden aiheuttamia kiputiloja ja kiristyksiä.

Kurssin sisältö

Mama Pilates -tunnit sisältävät raskausajalle ja synnytyksen jälkeiselle ajalle sopivaa lempeää liikettä, joka tasapainottaa ja avaa kehoa. Harjoittelun avulla syvennät kehotuntemustasi.

Säännöllinen pilatesharjoittelu auttaa sinua liikkumaan rennosti ja joustavasti ja tuo sinulle hyvän ja vetreän olon. Keskittyneen harjoittelun myötä myös mieli rentoutuu. Tämä auttaa sinua synnytykseen valmistautumisessa ja toimii vauva-arjen jaksamisen tukena.

Osallistuminen

Kurssille osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta pilateksesta. Kurssi toimii samalla alkeiskurssina ja voit tilanteesi mukaan kurssin jälkeen jatkaa myös tavallisilla viikkotunneilla.

Kurssipäivät ja -ajat

Toukokuu:

lauantai 11.5. klo 11.30 , sunnuntai 19.5. klo 11.30, lauantai 25.5. klo 11.30, perjantai 31.5. klo 17, lauantai 8.6. klo 11.30

 

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruutukset lääkärintodistuksella.

Kurssin hinta on 60 euroa.

Kurssimaksu sisältää kurssin viisi tuntia, poissaoloja ei voi korvata muilla tunneilla.

Kurssi toteutetaan pienryhmässä.

Ilmoittaudu Mama Pilates -kurssille

6 + 2 =

Lisätiedot

Lisätietoja kurssista voit kysyä Piialta:
puh. 050 3456 306 tai info@ihanastudio.fi

Huomasitko: Mama + baby pilatestunti

Tälle pilatestunnille voit tulla vauvan kanssa.

Kurssilla harjoitellaan synnytyksen jälkeiseen aikaan sopivaa lempeää liikettä, joka auttaa lievittämään vauvan kantamisesta aiheutuvia kiristyksiä.