Mama Pilates

Kurssin esittely

Mama Pilates -kurssi soveltuu sinulle, jos olet raskaana tai palaudut synnytyksestä ja haluat voida hyvin ja nauttia liikkumisesta raskausaikana ja synnytyksen jälkeen.

Pilatesharjoittelun tavoitteena on tasapainottaa, vahvistaa ja rentouttaa kehoa, jotta voisit liikkua mahdollisimman vaivattomasti, vaikka kehosi muuttuu. Säännöllinen pilatesharjoittelu lievittää raskauden aiheuttamia kiputiloja ja kiristyksiä.

Kurssin sisältö

Mama Pilates -tunnit sisältävät raskausajalle ja synnytyksen jälkeiselle ajalle sopivaa lempeää liikettä, joka tasapainottaa ja avaa kehoa. Harjoittelun avulla syvennät kehotuntemustasi.

Säännöllinen pilatesharjoittelu auttaa sinua liikkumaan rennosti ja joustavasti ja tuo sinulle hyvän ja vetreän olon. Keskittyneen harjoittelun myötä myös mieli rentoutuu. Tämä auttaa sinua synnytykseen valmistautumisessa ja toimii vauva-arjen jaksamisen tukena.

Osallistuminen

Kurssille osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta pilateksesta. Kurssi toimii samalla alkeiskurssina ja voit tilanteesi mukaan kurssin jälkeen jatkaa myös tavallisilla viikkotunneilla.

Kurssipäivät ja -ajat

Lauantaisin 19.1./26.1./2.2./9.2./16.2.

klo 11.30-12.30

Kurssin hinta on 60 euroa.

Tammikuun kurssi on täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle sähköpostilla: info@ihanastudio.fi

Kurssi toteutetaan pienryhmässä.

Osallistumisen kurssille voi peruuttaa veloituksetta 14 päivää ennen kurssin alkua, tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50% kurssimaksusta.

Ilmoittaudu Mama Pilates -kurssille

12 + 10 =

Lisätiedot

Lisätietoja kurssista voit kysyä Piialta:
puh. 050 3456 306 tai info@ihanastudio.fi

Tulossa tammikuussa: Mama + baby pilatestunti

Tälle pilatestunnille voit tulla vauvan kanssa.

Kurssilla harjoitellaan synnytyksen jälkeiseen aikaan sopivaa lempeää liikettä, joka auttaa lievittämään vauvan kantamisesta aiheutuvia kiristyksiä.Tunti alkaa ke 9.1. klo 9.30!