Pilates Lappeenranta

Haluaisitko, että sinun on mukava olla omassa kropassasi ja että voisit liikkua vaivattomasti ja kepeästi joka päivä?

Miksi pilates?

Pilatesharjoittelun avulla parannat kehosi kannattelua sekä hallintaa.

Kehosi alkaa säännöllisen harjoittelun myötä tuntua joustavalta ja vapaasti liikkuvalta.

Kaikesta arjen liikkumisesta tulee miellyttävää, kun pidät itsestäsi huolta pilateksen avulla.

Pilatesharjoittelun 6 periaatetta:

1 Hallinta
2 Keskustan käyttö
3 Hengitys
4 Keskittyminen
5 Tarkkuus
6 Liikkeen virtaus

Mitä on pilates?

Pilates on omaan kehoon ystävystymistä tietoisen liikkeen avulla.

Kun tunnistat ja hallitset oman kehosi toiminnan ja liikkeen, alkaa tuntuma omasta kehosta muuttua hyväksi.

Pilateksen avulla tiedät oman kehosi rajat ja mahdollisuudet ja opit nauttimaan liikkeestä.

Pilatesharjoittelulle ominainen tarkasti tehty, hengityksen rytmissä kulkeva liike tuottaa hyvää oloa ja vapauttaa kehoa kiristyksistä.

Tuntiin ja liikkeeseen keskittyminen on myös mielelle rentouttavaa kun voit jättää kaikki muut ajatukset mielestäsi pois ja keskittyä tunnin ajan vain omaan kehoosi ja liikkeeseen.

Aloita pilates

Paras tapa aloittaa harjoittelu Ihana Studion viikkotunneilla on käydä ensin Pilates Startti -kurssi tai yksityistunti (1-2 hlö).

Startissa ja yksityistunnilla käydään perusteellisesti läpi pilatesharjoittelua ohjaavat periaatteet ja pääset tutustumaan alkeis- ja perustason harjoitteisiin.

Startin tai yksityistunnin käytyäsi sinun on helpompi tulla mukaan tunneille ja saat harjoittelustasi enemmän irti jo heti alussa.

Seuraava Pilates Startti järjestetään perjantaina 7.12. klo 17-19.

Mikäli sinulla on jo aiempaa kokemusta pilateksesta, voit ilmoittautua suoraan viikkotunneille harjoittelemaan.

Yksityistunnin voit varata yhteydenottolomakkeen kautta.

Pilates Startti

Paras tapa aloittaa harjoittelu Ihana Studion viikkotunneilla on käydä ensin Pilates Startti -kurssi tai yksityistunti (1-2 hlö).

Startissa ja yksityistunnilla käydään perusteellisesti läpi pilatesharjoittelua ohjaavat periaatteet ja pääset tutustumaan alkeis- ja perustason harjoitteisiin.

Mama Pilates

Mama Pilates -kurssi soveltuu sinulle, jos olet raskaana tai palaudut synnytyksestä ja haluat voida hyvin ja nauttia liikkumisesta raskausaikana ja synnytyksen jälkeen.

Mama Pilates -tunnit sisältävät raskausajalle ja synnytyksen jälkeiselle ajalle sopivaa lempeää liikettä, joka tasapainottaa ja avaa kehoa.

Kurssi alkaa lauantaina 10.11.!

Mama + baby

Mama+baby -tunnille voit tulla vauvan kanssa.

Tunnilla harjoitellaan synnytyksen jälkeiseen aikaan sopivaa lempeää liikettä, joka auttaa lievittämään vauvan kantamisesta aiheutuvia kiristyksiä.

Tunnilla teet turvallisia, synnytyksestä palauttavia, kehoa rentouttavia harjoitteita.

Syksyn kurssi on täynnä. Kurssi muuttuu viikkotunnin muotoon vuodenvaihteen jälkeen. Mukaan voit tulla koska vain!

Pilates workshop istumatyöläi-sille

Tämä workshop on sinulle, jonka kroppaa istumatyö kiristää. Haluaisitko oppia tapoja lievittää istumisen aiheuttamia jumeja liikkeen avulla? Workshopin ohjaajana fysioterapeutti, Somatic Pilates-ohjaaja Hanna Ropo.

LPF-Hypopressive Workshop

Pilates-ohjaaja ja sertifioitu Low Pressure Fitness Hypopressive -ohjaaja Suvi-Maria Helin saapuu lauantaina 5.1. Ihana Studiolle vierailulle LPF-Hypopressive-workshopin merkeissä!

Kolmen tunnin workshop on suunnattu pilatesharrastajille sekä kaikille muille tekniikasta kiinnostuneille, esimerkiksi aktiiviliikkujille, fysioterapeuteille tai liikunnanohjaajille.

Lisäksi Hypopressive-harjoitustunti 5.1. klo 16.15 niille, joille tekniikka on ennestään tuttu!

 

Syyskauden viikkotunnit

Ilmoittaudu tunnille klikkaamalla sen nimeä. Mahdollisista muutoksista tuntiaikatauluhin tiedotetaan erikseen.

 

Tuntikuvaukset

Alkeet/perustunti

Alkeet/perustunti sopii pilatesharjoittelun aloittaneille, mutta toimii pidempään harrastaneille myös hyvänä perusasioiden kertaustuntina. Tunnin tempo on rauhallinen. Perustunti sopii kaikille pilatesharrastajille.

perus/jatkotunti

Perus/ jatkotunti sopii jo hieman pidempään pilatesta harrastaneille. Tunnin tempo on reippaampi kuin alkeis/perustunnilla. 

Flow

Flow-tunnilla keskitytään pilatesharjoittelun periaatteista erityisesti liikkeen virtaukseen. Tarkoituksena on pitää keho oman hengityksen tahdissa jatkuvassa liikkeessä koko tunnin (50 min) ajan. Tunnille tullaksesi sinulla on hyvä olla jo hieman kokemusta pilatesharjoittelusta. 

Liikkuvuus/venyttely

Liikkuvuus/venyttely: Tämä tunti ei ole pilatestunti ja sopii kaikille, jotka haluavat parantaa kehon liikkuvuutta ja rentoutua dynaamisten venytysten avulla.

Seniorit

Viikkotunti senioreille alkaa tiistaina 30.10. klo 11! Senioritunnin tempo on rauhallinen. Tunnin painotus on kehotuntemuksen, tasapainon ja rangan liikkuvuuden parantamisessa. Tämän tunnin jälkeen olo on vetreä! Tunnille voivat tulla niin aloittelijat, kuin pidempäänkin pilatesta harrastaneet, aloittaa voit koska vain.

Seasonal Jooga

Seasonal Jooga perustuu vuodenaikoihin, jossa ihminen nähdään osana luontoa ja näin ollen huomioidaan vuodenaikojen mukana tapahtuvat muutokset ja niiden vaikutukset myös ihmiseen. Joogaharjoituksen tarkoitus on säilyttää ihmisen tasapainotila ympäristön ja luonnon energiavaihteluihin nähden. Joogatuntien rakenne muuttuu vuodenaikojen mukaan. Sopii sekä aloittelijoille, että pidempään jooganneille.

Pilateksen hinnasto

Maksuvälineinä pilatestunneille käyvät: E-passi, Smartum, Edenred, Tyky +

Jäsenyys

Jäsenyys 80 euroa.

Rajaton käyttö kaikille tunneille.

Voimassa 4 viikkoa

Sarjakortit

15 kerran kortti 165 euroa / voimassa 20 viikkoa

10 kerran kortti 125 euroa / voimassa 12 viikkoa

5 kerran kortti 75 euroa / voimassa 7 viikkoa

Yksittäiset tunnit

Kertakäynti 17 euroa

Yksityistunti 70e (1-2 hlö)

Tilaustunti 125 euroa (esim. seuroille, yrityksille)

Pilates Startti 35 euroa