Hei äidit!

Olen aloittanut äitiysfysioterapian erikoistumisopinnot ja fysioterapiavastaanotolleni sekä valmennukseen ovat kaikki raskaana olevat sekä synnytyksestä palautuvat äidit tervetulleita!

Autan sinua löytämään erilaisia tapoja liikkua raskausaika sekä synnytyksestä palautuminen huomioon ottaen. Lisäksi autan mahdollisissa kivuissa ja vaivoissa, joihin tarvitset apua. Näitä voivat olla esimerkiksi vatsalihasten erkauman kuntoutus, lantionpohjan toimintahäiriöt, kuten virtsankarkailu sekä erilaiset jumit ja kireydet, joita raskaus ja vauvan hoito kehoon aiheuttaa.

Äitiysfysioterapialla voidaan vaikuttaa merkittävästi äidin hyvinvointiin sekä raskausaikana, että sen jälkeen. On tärkeää, että tiedät, mitä kaikkea sinun on treenissä ja kaikessa liikkumisessa hyvä ottaa huomioon. Myöskään kipujen ja vaivojen kanssa ei kannata jäädä yksin miettimään, kannattaa selvittää, olisiko äitiysfysioterapiasta apua!

Kokonaisvaltainen kehon kannattelu sekä kehon keskustan toiminnan tunnistaminen, harjoittaminen ja rentouttaminen ovat olennaisia asioita äidille, jotta pääset liikkumaan turvallisesti raskausaikana ja sen jälkeen. Raskaudesta palautuminen aloitetaan oikeastaan jo raskauden aikana kun teet oikeita asioita.

Jos haluat helpottaa vointiasi raskausaikana sekä auttaa ja edistää palautumistasi synnytyksestä tai neuvoja omaan harjoitteluun raskaus huomioiden, ota yhteyttä piia@ihanastudio.fi tai 050 3456 306.

Tervetuloa vastaanotolleni 

Piia