Äitien voimavalmennus

Kurssin esittely

Mikä on äitien voimavalmennus?

Äitien voimavalmennus on pienryhmä, jonka avulla pääset palaamaan turvallisesti voimaharjoittelun pariin synnytyksen jälkeen tai aloittelemaan aivan alusta voimaharjoittelua!

Raskauden ja synnytyksen jälkeen voi tuntua haastavalta palata lihaskuntoharjoittelun pariin. Mietityttääkö sinua oman kehon palautuminen; onko kehoni valmis painoharjoitteluun, onko kehoni palautunut tarpeeksi? Miten huomioin lantionpohjan palautumista ja harjoitan keskivartalon syvää tukea turvallisesti mutta tehokkaasti Juuri näihin kysymyksiin pureudumme äitien voimavalmennuskurssilla.

Valmennus tähtää siihen, että pystyt valmennuksen loputtua harjoittelemaan isoja perusliikkeitä, kuten takakyykkyä, maastavetoa, suorin jaloin punnerrusta, leuanvetoa, ja erilaisia vatsalihastreenejä turvallisesti.

 

Mitä valmennus sisältää?

 16 erilaista ohjattua treeniä 11 vkon aikana (kalenteriviikot 2-12). Riittävän pitkä, nousujohteinen treeni mahdollistaa kehittymisen.

Tapaamiskertoja on parillisina viikkoina kaksi kertaa viikossa tiistaisin ja perjantaisin klo 10-11 ja parittomina viikkoina kerran viikossa tiistaisin klo 1011.

Voit halutessasi ottaa vauvan mukaan treenikerroille tai tulla itseksesi.

 Yhteistreenien lisäksi saat 2., 7. ja 14. kerralla kotitreeniohjelman tukemaan harjoitteluasi.

Valmentajanasi äitiysliikuntavalmentaja/ äitiysfysioterapeutti Elina Vainikainen.

 

Ajankohta ja hinta

Aika: 

  • Parillisilla viikoilla tiistaisin ja perjantaisin klo 10-11
  • Parittomilla viikoilla tiistaisin klo 10-11

Ryhmä alkaa vk:lla 2 eli ensimmäisen parillisen viikon treenit pidetään ti 11.1.2022 ja pe 14.11.2022. Seuraavalla parittomalla viikolla treenit pidetään ti 18.1.2022.

Paikka: KultaWellness-sali (Eteläkatu 7, 53500 Lappeenranta)

Hinta: 316 € ( tai kahdessa erässä 2x 158e)

Maksuehdot: Ensimmäinen erä tulee olla maksettuna ennen valmennuksen alkua, toinen erä laskutetaan valmennuksen puolessa välissä. Maksutavat kortti / lasku / liikuntaedut Smartum, E-passi, Edenred, Eazybreak.

Ilmoittautuminen: varausjärjestelmässämme täällä.

Huom! Ryhmään ilmoittautuminen on sitova koko valmennuksen ajaksi – paikkaa ei voi perua ilmoittautumisen jälkeen. Valmennusta ei voi keskeyttää.

 

 

 

 

Lisätiedot

Lisätietoja kurssista voit kysyä Elinalta: elina@ihanastudio.fi /