Valmennus Lappeenranta

Valmennusten esittely

Ihana Studion valmennus on fysioterapeutin ohjaamaa, laadukasta ja yksilöllistä valmennusta sinulle, joka kaipaat tarkkaa ohjeistusta ja tukea omaan liikkumiseen ja harjoitteluun.

Valmennus sopii liikunnan aloittajille tueksi säännöllisen liikkumisen starttaamiseen, aktiiviliikkujille oman harjoittelun terävöittämiseen.

  

Fysiovalmennus

Fysiovalmennus on fysioterapeutin ohjauksessa tapahtuvaa yksilöllistä ohjausta ja valmennusta. Fysiovalmennus sopii kaikille, jotka toivovat omalle harjoittelulleen asiantuntevan suunnitelman, ohjauksen ja seurannan. Fysiovalmennus sopii erinomaisesti liikuntaa aloittavalle, aktiiviliikkujalle tai urheilijalle. Fysiovalmennus toimii hyvänä tukena esimerkiksi elämäntapamuutokselle. Saat fysiovalmennuksesta myös suunnan kulkiessasi omia liikunnallisia tavoitteitasi kohti.

Fysiovalmennus sisältää alkukartoituksen, suunnitelman ja ohjelman valmennukselle ja yhdessä sovitun määrän yhteisiä tapaamisia. Ensikäynnillä suunnitellaan asiakkaan tavoitteiden ja toiveiden mukaan harjoittelun painotus enemmän omatoimiseen tai ohjattuun harjoitteluun.

 

Ihana äiti- valmennus

Ihana äiti-valmennus on liikkuvan äidin oma valmennus, jossa odottavan tai synnyttäneen äidin harjoittelu suunnitellaan yksilöllisesti raskaus- tai synnytyksen jälkeinen aika huomioiden. Ihana äiti-valmennuksessa liikkumisesi tukena on äitiysfysioterapeutti, joka on erikoistunut naisten ja äitien kuntouttamiseen ja liikuntaan.

Myös äidit voivat harjoitella napakasti ja tehokkaasti. Valmennuksen avulla harjoittelet järkevästi, tavoitteitasi kohti ja kehon muutoksia kunnoittaen. Valmennus alkaa huolellisella alkukartoituksella ja suunnitelmalla äidin toiveiden mukaan.

 

Valmennusten hinnaston löydät täältä

 

Valmennuksissa ota yhteyttä:

Siirry tästä ajanvaraussivulle tai ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteystietomme löydät täältä

 

Valmennukset

Fysioterapiassa ja valmennuksessa liike suunnitellaan yksilöllisesti sinulle.

Juuri sinun arkeesi suunniteltu annos ja yhdistelmä liikettä tarkassa ohjauksessa tuo sinulle avaimet pitää kehosi kunnossa niin, että arjen puuhat eivät aiheuta sinulle päänvaivaa.

Valmennukset sisältävät:

  • fysioterapeuttisen tutkimisen ja haastattelun
  • harjoitus- tai kuntoutusohjelman
  • henkilökohtaisia ohjauksia niin monta kuin tarvitset
  • lisäksi viikoittaisen seurannan pidemmissä asiakkuuksissa.

Aloitetaan!

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen vaikka kahvikupposen äärelle ja mietitään, voisimmeko auttaa sinua liikkumisessasi.

Tavoitteena on tietenkin harjoittelun vaikuttavuus ja muutokset sinun kehossasi ja hyvinvoinnissasi. Vaikuttavuus saavutetaan pitkäjänteisellä harjoittelulla.

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen!

Yhteystietomme löydät täältä

 

Yritykset ja seurat

Yritykset:

Tarjoamme yrityksille työhyvinvointipäiviä ja tapahtumia.

Kysy lisää ja pyydä tarjous! Suunnitellaan sopiva kokonaisuus sinun yrityksellesi.

Seurat:

Hyötyisikö sinun seurasi urheilija tai liikkuja tarkkaan suunnitellusta, lajia tukevasta tukiharjoittelusta?

Jotta urheilija voi harrastaa lajiaan terveenä pitkään, on oheisharjoittelun oltava oikein suunniteltua ja  sen on tuettava urheilijan ominaisuuksia ja lajiharjoituksista palautumista.

Kysy lisää palveluista, jotka voivat auttaa seurasi lapsia, nuoria ja aikuisia urheilemaan terveenä ja kehittymään lajissaan paremmin.