Fysiovalmennus Lappeenranta

Fysiovalmennuksen esittely

Ihana Studion fysiovalmennus on laadukasta ja yksilöllistä valmennusta sinulle, joka kaipaat tarkkaa ohjeistusta ja tukea omaan liikkumiseen ja harjoitteluun.

Fysiovalmennus sopii liikunnan aloittajille tueksi säännöllisen liikkumisen starttaamiseen, aktiiviliikkujille oman harjoittelun terävöittämiseen.

Liikunnan aloittajat:

Oletko miettinyt liikunnan aloittamista, mutta et oikein keksi, mikä olisi sinun tapasi liikkua?

Liikunnan aloittaminen saattaa tuntua vaikealta, koska meillä elää sangen vahvana mielikuva siitä, että liikunnalle tulisi aina antaa kaikkensa ja että vain täysillä puristamalla voi saavuttaa jotain hyvää itselleen. Ihana Fysiossa kuitenkin etenemme kaikessa omaa kehoa kuunnellen.

Harjoittelussasi etenet kehon hallinnan, perusliikemallien huolellisen opettelun ja liikkuvuuden lisäämisen kautta yksilöllisellä tahdilla eteenpäin ilman suorittamisen tuntua, tarvittaessa kiristämme ruuvia.

Jos siis haluat aloittaa liikunnan turvallisessa ohjauksessa sinun arkeesi sopivassa tahdissa.

Aktiiviliikkujat:

Tykkäätkö treenata paljon, mutta laittaako oma kroppa vastaan? Onko kehoosi hiipinyt treenivuosien saatossa erilaisia jumituksia tai kipuja, joista et pääse eroon?
Tai ehkä porskutat treeniä hyvällä sykkeellä eikä keho ilmoittele itsestään vaivoilla, mutta tiedät kehon tuki- ja hallintaharjoitteiden silti olevan tärkeitä pitkällä tähtäimellä.

Sillä miten, millä tehoilla ja kuinka paljon liikut on suuri merkitys hyvinvointiisi ja jaksamiseesi. Liikkumisen tulee antaa virtaa ja voimaa arkeen, ei aiheuttaa kipuja ja viedä energiaa sinulta pois. Suorituskeskeisyys on kuin varkain hiipinyt arkeemme, myös liikkumiseen. Jotta voisit jatkaa rakkaan harrastuksesi parissa terveenä vielä vuosia on liikkumiseen löydettävä rentous.

Jos tunnistat, että harjoittelusi junnaa paikallaan tai jumitukset ja kolotukset eivät häviä, täytyy tehdä jotakin toisin. Kehitys ei aina välttämättä tapahdu kaasua painamalla, vaan tekemällä perusasiat järkevästi ja oikein.

Jos haluat nauttia rennosta ja kivuttomasta liikkumisesta vielä pitkään, voit saavuttaa joustavasti liikkuvan ja tasapainoisen kehon yksilöllisen ohjauksen avulla.

Valmennuksissa ota yhteyttä:

ftelisavauhkonen@gmail.com 

piia@ihanastudio.fi

anna.tahtinen82@gmail.com

Valmennuksen hinnaston löydät täältä.

Ihana Fysio

Ihana Fysion terapiassa ja valmennuksessa liike suunnitellaan yksilöllisesti sinulle.

Juuri sinun arkeesi suunniteltu annos ja yhdistelmä liikettä tarkassa ohjauksessa tuo sinulle avaimet pitää kehosi kunnossa niin, että arjen puuhat eivät aiheuta sinulle päänvaivaa.

Ihana Fysion valmennukset sisältävät:

  • maksuttoman alkutapaamisen
  • fysioterapeuttisen tutkimisen ja haastattelun
  • harjoitus- tai kuntoutusohjelman
  • henkilökohtaisia ohjauksia niin monta kuin tarvitset
  • lisäksi viikoittaisen seurannan pidemmissä asiakkuuksissa.

Aloitetaan!

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen vaikka kahvikupposen äärelle ja mietitään, voisimmeko auttaa sinua liikkumisessasi.

Ihana Fysion palvelun hinta muodostuu siitä kokonaisuudesta, jonka sinulle yhdessä suunnittelemme.

Tavoitteena on tietenkin harjoittelun vaikuttavuus ja muutokset sinun kehossasi ja hyvinvoinnissasi. Vaikuttavuus saavutetaan pitkäjänteisellä harjoittelulla.

Katso esimerkkejä palvelukokonaisuuksista ja niiden hinnoista »

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen: ftelisavauhkonen@gmail.com tai piia@ihanastudio.fi

Yritykset ja seurat

Yritykset:

Ihana Fysio tarjoaa yrityksille työhyvinvointipäiviä ja tapahtumia.

Kysy lisää ja pyydä tarjous! Suunnitellaan sopiva kokonaisuus sinun yrityksellesi.

Seurat:

Hyötyisikö sinun seurasi urheilija tai liikkuja tarkkaan suunnitellusta, lajia tukevasta tukiharjoittelusta?

Jotta urheilija voi harrastaa lajiaan terveenä pitkään, on oheisharjoittelun oltava oikein suunniteltua ja  sen on tuettava urheilijan ominaisuuksia ja lajiharjoituksista palautumista.

Kysy lisää Ihana Fysion palveluista, jotka voivat auttaa seurasi lapsia, nuoria ja aikuisia urheilemaan terveenä ja kehittymään lajissaan paremmin.