Synnytysvalmennus Lappeenranta

Ihana äiti-valmennus

Valmennusten esittely

 

Synnytysvalmennus

Ihana studion synnytysvalmennus on kehollinen valmentautuminen synnytystä kohti. Valmennuksessa opit kehoa rentouttavaa liikettä ja opit tutustumaan hengitykseesi ja käyttämään sitä voimavarana. Hengitys voi toimia tärkeänä turvana synnytystä kohti kuljettaessa sekä synnytyksen aikana. Omaa kehoa kohti kääntyminen on raskausaikana luonnollista. Valmennuksen harjoitteiden avulla opit luottamaan omaan kehoosi ja syventämään yhteyttä itseesi sekä vauvaasi.

Synnytysvalmennus sisältää kaksi 60 min käyntiä. Valmennuksesta saat kotiisi myös kirjalliset ohjeet, jotta voit jatkaa harjoittelua myös kotona. 

 

Ihana äiti- valmennus

Ihana äiti-valmennus on liikkuvan äidin oma valmennus, jossa odottavan tai synnyttäneen äidin harjoittelu suunnitellaan yksilöllisesti raskaus- tai synnytyksen jälkeinen aika huomioiden. Ihana äiti-valmennuksessa liikkumisesi tukena on äitiysfysioterapeutti, joka on erikoistunut naisten ja äitien kuntouttamiseen ja liikuntaan.

Valmennuksen avulla harjoittelet järkevästi, tavoitteitasi kohti ja kehon muutoksia kunnoittaen. Valmennus alkaa huolellisella alkukartoituksella ja suunnitelmalla äidin toiveiden mukaan.

 

Valmennusten hinnasto

 

Valmennuksissa ota yhteyttä:

Siirry tästä ajanvaraussivulle tai ota yhteyttä sähköpostitse piia@ihanastudio.fi. 

 

Valmennukset

Fysioterapian ja valmennuksen sisältö suunnitellaan yksilöllisesti sinulle.

Aloitetaan!

Ota yhteyttä info@ihanastudio.fi, jos siulla on kysyttävää valmennuksista.

 

Yritykset ja seurat

Yritykset:

Tarjoamme yrityksille työhyvinvointipäiviä ja tapahtumia.

Kysy lisää ja pyydä tarjous! Suunnitellaan sopiva kokonaisuus sinun yrityksellesi.