Hengitys apuna raskauden aikana ja synnytyksessä

Esittely

 

Hengityksestä apu raskausaikaan ja synnytykseen.

Tässä työpajassa tutustut hengityksen mahdollisuuksiin raskausaikana ja synnytyksessä.

Raskausaikana hengitys on tärkeä voimavara, joka auttaa vahvistamaan yhteyttä ja turvaa itseesi sekä sisällä kasvavaan pieneen uuteen ihmiseen. Hengityksen avulla voit mennä läpi vaikeidenkin kehollisten muutosten ja tunteiden. Sen kanssa voit iloita ja nauttia. Hyvän hengitysyhteyden kautta rakennat luottamusta kehoosi synnytystä kohti.

Synnytyksessä hengitys auttaa heittäytymään synnytyksen kulkuun, tuo turvaa ja rauhoittumista.  Opit raskausaikana harjoitellessasi myös hengitykseen liittyvää äänenkäyttöä, joka auttaa synnytyksen edetessä. Raskausaikana voit jo harjoitella, kuinka hengittää supistusten kanssa sekä ponnistusvaiheessa.

Työpajassa tutustumme hengitykseen raskausajan ja synnytyksen näkökulmasta. Teemme harjoitteita myös pareittain. Työpajaan sisältyy kevyttä liikettä. Työpajaan voi tulla myös puolison/ tukihenkilön kanssa.

Työpajan sisältö sopii käytäväksi myös yksilöllisellä käynnillä, jos haluat yksilöllisen ohjauksen. Varaa hengitysohjausaika (75min) sähköpostitse piia@ihanastudio.fi

Työpajan tai yksilökäynnin käytyäsi voit varata jatkokäyntejä, jos haluat ohjatusti syventyä lisää hengityksen mahdollisuuksiin omassa tilanteessasi. Hengityksen tuomat mahdollisuudet eivät rajoitu vain raskauteen ja synnytykseen ja voivat olla tärkeä voimavara läpi koko elämän. 

 

Ajankohta ja hinta

Aika: sunnuntai 18.9.2022 / klo 14-16

Työpajan kesto 2 h

Hinta: 52e (yhdelle) / 70e (pariskunta)

Työpajan ohjaa Piia Koskinen / äitiys- ja psykofyysinen fysioterapeutti, hengityskouluohjaaja.

Paikka: Ihana studio, Oppilaankatu 4 / Assi Armilanlinna Lappeenranta

Ryhmäkoko max 6.

Varaa paikkasi TÄÄLTÄ

 

KURSSIMAKSU JA PERUUTUSEHDOT:

Kurssimaksu maksetaan verkkomaksuna täällä. Jos käytät liikuntaetuja, ota maksussa yhteys info@ihanastudio.fi.

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Kun varaat itsellesi kurssipaikan, sitoudut maksamaan kurssimaksun. Palvelemme asiakkaitamme pienryhmissä, jolloin emme voi vastaanottaa alustavia kurssivarauksia. Jos et pääse osallistumaan kurssille, voit luovuttaa kurssipaikan jollekin toiselle. Sairastapauksissa kurssin voi peruuttaa lääkärin todistuksella.

 

 

 

Lisätiedot

Lisätietoja kurssista voit kysyä Piialta: puh. 050 3456 306 tai info@ihanastudio.fi