Piia Koskinen

 

Moikka! Olen Ihana Studion yrittäjä, fysioterapeutti ja Somatic pilates-ohjaaja.

Fysioterapeutin työssä haluan huomioida ihmisen kokonaisvaltaisesti. Kehon oirehdinta kuten myös hyvinvointi on paljon muutakin kuin luita ja lihaksia: kokemuksemme elämässä, tunteet, asenteet, ajatukset, ympäristömme- kaikki vaikuttavat siihen miten voimme. Siksi siulta kysytään vastaanotolla niin paljon elämästäsi, että miten menee.

Meistä tosi moni elää jatkuvasti stressaantuneena. Stressi on lyhytkestoisena hyvä asia, mutta pitkään kestäessä keho ei sitä kestä. Aika moni meistä tunnistaa itsellään esimerkiksi uniongelmia, ärtymystä, outoja kiputiloja ja vaikeuksia hellittää arjessa. Elämän tempo on monella liian kova ja tämä tuntuu kehossa. Kehoyhteyden vahvistumisen avulla voimme parantaa elämänlaatua ja päästä pois kiireestä. Tämän takia olen erikoistunut psykofyysiseksi fysioterapeutiksi sekä psykofyysiseen hengitysterapiaan.

Toivon myös pilatestuntieni antavan monelle toivotun rauhoittumishetken liikkumisen äärellä. Liputan rauhallisen liikkumisen puolesta, sillä kehotietoinen ja keskittynyt liike tekee hyvää ja palauttaa tähän hetkeen missä ollaan juuri nyt.

Lisäksi sydäntäni lähellä ovat äidit ja heidän vointinsa sekä raskauden aikana, että synnytyksen jälkeen. Olen kouluttautunut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutiksi. Äidit saavat mielestäni liian vähän apua raskauden aikana sekä synnytyksestä toipumiseen ja haluan olla mukana auttamassa äitejä omalla työlläni niin fysioterapian kuin pilateksen keinoin. 

Lue lisää:

äitiysfysioterapia

psykofyysinen fysioterapia

hengitysohjaus