Äidin oma treeni – keskivartalo vahvaksi-kurssi

Kurssin esittely

Äidin oma treeni- keskivartalo vahvaksi -kurssi on kaikille äideille suunnattu kurssi kohti voimakkaampaa ja toimivampaa kehoa. Kurssi on saatavilla myös verkkokurssina täältä.

Tällä viiden kerran kurssilla teet lempeitä, mutta tehokkaita synnytyksestä palauttavia liikkeitä ja harjoittelet aina äitiysfysioterapeuttien ohjauksessa. Olemme erikoistuneet sekä raskaana olevien, että synnyttäneiden äitien liikunnan ohjaamiseen ja kuntouttamiseen.

Tälle kurssille voit tulla lääkärin jälkitarkastuksen käytäsi. Voit tulla mukaan myös, vaikka synnytyksestäsi olisi pidempikin aika. Vatsalihasten erkauman kuntoutus ja keskivartalon vahvistaminen ei ole pidemmänkään ajan jälkeen liian myöhäistä.

Kurssin harjoitellaan monipuolista kehonpainoharjoittelua. Huomio on erityisesti keskivartalon vahvistamisessa, mutta myös liikkuvuus- ja hallintaharjoittelu on vahvasti mukana treeneissä. Teemme kaikkea sellaista liikettä, joka auttaa sinua tuntemaan olosi taas vahvaksi ja kannatelluksi omassa kehossasi. 

Kurssin ohjaa äitiysfysioterapeutti Tessa Selenius.

Ilmoittaudu mukaan oheisella lomakkeella tai sähköpostitse: info@ihanastudio.fi

 

Ajankohta ja hinta

 

LOKAKUUN KURSSI PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI!

Aika: sunnuntaisin klo 16-17

Kurssipäivät: 10.10/17.10./24.10./7.11./14.11.2021

Huom! Syyslomaviikolla tauko (31.10.)

Hinta: 79e

Paikka: Ihana studio, Tukkikatu 2, 53900 Lappeenranta

 

KURSSIMAKSU JA PERUUTUSEHDOT:

Kurssimaksu maksetaan verkkomaksuna täällä. Jos käytät liikuntaetuja, ota maksussa yhteys info@ihanastudio.fi.

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Kun varaat itsellesi kurssipaikan, sitoudut maksamaan kurssimaksun. Palvelemme asiakkaitamme pienryhmissä, jolloin emme voi vastaanottaa alustavia kurssivarauksia. Jos et pääse osallistumaan kurssille, voit luovuttaa kurssipaikan jollekin toiselle. Sairastapauksissa kurssin voi peruuttaa lääkärin todistuksella.

 

 

 

Lisätiedot

Lisätietoja kurssista voit kysyä Piialta: puh. 050 3456 306 tai info@ihanastudio.fi