Movement- kahvakuula kurssi

Kurssin esittely

Tällä hauskalla yhdistelmätunnilla liikumme kahvakuulailun ja Movement-harjoittelun yhdistelmillä. Tällä hyvän mielen tunnilla pidetään hauskaa ulkoliikunnan merkeissä. Huonon sään sattuessa harjoittelemme sisällä studiolla.

Kahvakuula on monipuolinen väline, jonka avulla lihaskuntoharjoittelu on kivaa ja monipuolista. 

Mutta mikä on Movement?

Liikkuminen on parasta silloin, kun siinä säilyy rentous, hauskuus ja lapsenomaisuus. Movement on luonnollista liikkumista omalla kehonpainolla, jossa opetellaan irti totutuista, ehkä tylsistä ja kaavamaisista tavoista treenata ja liikkua.

Movement harjoittelussa käytetään monipuolisesti kaikkia liikkumisen eri tasoja sekä löydetään kehosta uusia suuntia, niitäkin joiden luulit olevan vaikeita tai mahdottomia. Tällä liikkumisen tavalla palautat jumiutuneet ja käyttämättömät liikesuunnat takaisin kehoosi. Ehkä olet jo kokeillutkin eläinliikkeitä! Ne ovat olennainen osa Movement harjoittelua.

Jos sinulla on oma kahvakuula, ota se mukaan tunneille. Me tuomme myös mukanamme ylimääräisiä kahvakuulia jos sinulla ei ole omaa.

 

Kurssin tiedot:

Aika: tiistaisin klo 17

11.8./18.8./25.8./1.9./8.9./15.9.2020

Hinta: 66 e.

Voit halutessasi tulla myös yksittäisille tunneille, tällöin tunnin kertamaksu on 14e. Ilmoittauduthan kertakäynnille sähköpostitse. Yhteystiedot alla.

 

Kurssin ohjaavat Piia ja Elisa

Lisätiedot, ilmoittautuminen ja kysymykset:
info@ihanastudio.fi tai ftelisavauhkonen@gmail.com
Voit ilmoittautua mukaan myös oheisella lomakkeella

 

Ilmoittautuminen on sitova. 

 

Ilmoittaudu kahvakuula + Movement kurssille

Markkinointilupa:

15 + 14 =