Kurssit

Pilateskurssit

Pilates alkeet- kurssi

Hyvä tapa aloittaa harjoittelu Ihana Studion viikkotunneilla on käydä ensin Pilates alkeet-kurssi tai yksityistunti.

Kurssilla ja yksityistunnilla käydään perusteellisesti läpi pilatesharjoittelua ohjaavat periaatteet ja pääset tutustumaan alkeis- ja perustason harjoitteisiin.

Laitepilates

Laitepilates on ihana tapa syventää omaa kehon tuntemusta ja kehittää notkeutta, liikehallintaa ja koordinaatiota. Studiolla harjoitellaan laitepilatesta pienryhmissä kolmella reformer-laitteella.

Ihanat pienet - pilatesta äideille ja taaperoille

Ihanat pienet- ryhmä on liikkuvaisille vauvoille tai taaperoille sekä äideille tarkoitettu oma pilatesryhmä. 

Mama Pilates

Mama Pilates -kurssi on suunniteltu erityisesti raskaana oleville lempeään liikkumiseen, syvän lihastuen herättelyyn ja kehon kannattelun harjoitteluun. Kurssin liikevalikoima soveltuu myös synnyttäneille.

Mama + baby pilates

Tule liikkumaan yhdessä vauvasi kanssa! Lempeää liikettä keholle synnytyksen jälkeen Mama+ baby pilatesryhmässä. Ohjaajanasi aina äitiysfysioterapeutti.

Liikunta- ja valmennuskurssit

Kahvakuula + kehonpaino-ulkotreeni

Kesällä 2021 liikutaan ilolla kahvakuulan ja kehonpainoharjoittelun yhdistelmätunnilla! Tämä superhauska ulkotunti yhdistää kahvakuulan sekä luovan ja monipuolisen kehonpainoharjoittelun parhaat palat. Tervetuloa mukaan!

Äidin oma treeni - keskivartalo vahvaksi!

Tervetuloa aloittamaan treeni synnytyksen jälkeen! Tällä kurssilla rakennamme tietä kohti parempaa keskivartalon hahmotusta, hallintaa ja voimaa. 

Kurssin ohjaa äitiysfysioterapeutti Tessa Selenius.

Äitien voimavalmennus

Äitien voimavalmennus on pienryhmä, jonka avulla pääset palaamaan turvallisesti voimaharjoittelun pariin synnytyksen jälkeen tai aloittelemaan aivan alusta voimaharjoittelua! Valmentajana äitiysfysioterapeutti ja -liikuntavalmentaja Elina Vainikainen

Muut kurssit

Vauvahierontakurssi

Kurssilla opit mm. rentouttamaan lastasi, helpottamaan vatsavaivoja ja nukkumista. Hieronnan avulla vahvistat yhteyttä kasvavaan lapseesi.

Uni saa tulla- työpaja ylivirittyneelle keholle ja mielelle

Koetko olevasi jatkuvasti ylikierroksilla? Hyrrääkö keho ja mieli ylivireydessä illan tullen, onko unessasi ongelmia? Kahden kerran Uni saa tulla- työpajasta saan konkreettisia ideoita ja arjen työkaluja ylivireyden tasoitteluun ja unen helpottamiseen. Tulossa syksyllä 2021!

 

Vapauta hengitys -workshop

Ymmärrät kaksituntisen workshopin jälkeen paremmin hengityksen anatomiaa ja dynamiikkaa kehossasi. Vapauta hengityksen virtaus kehossasi.