Kurssit

Pilateskurssit

Pilates tutuksi - kurssi

Hyvä tapa aloittaa harjoittelu Ihana Studion viikkotunneilla on käydä ensin Pilates tutuksi -kurssi tai yksityistunti.

Kurssilla ja yksityistunnilla käydään perusteellisesti läpi pilatesharjoittelua ohjaavat periaatteet ja pääset tutustumaan alkeis- ja perustason harjoitteisiin.

Laitepilates

Laitepilates on ihana tapa syventää omaa kehon tuntemusta ja kehittää notkeutta, liikehallintaa ja koordinaatiota. Studiolla harjoitellaan laitepilatesta pienryhmissä kolmella reformer-laitteella.

Mama Pilates

Mama Pilates -kurssi on suunniteltu erityisesti raskaana oleville lempeään liikkumiseen, syvän lihastuen herättelyyn ja kehon kannattelun harjoitteluun. Kurssin liikevalikoima soveltuu myös synnyttäneille.

Mama+baby -pilateskurssi

Mama + baby -pilates on äitien ja vauvojen oma pilateskurssi. Tälle kurssille voit tulla vauvan kanssa tai itseksesi.

Liikunta- ja valmennuskurssit

Movement Kahvakuula- ulkotreeni

Elo-syyskuussa 2020 liikutaan ilolla kahvakuulan ja kehonpainoharjoittelun yhdistelmätunnilla! Tämä superhauska ulkotunti yhdistää kahvakuulan sekä luovan ja monipuolisen kehonpainoharjoittelu Movement Flown parhaat palat. Tervetuloa mukaan!

Äidin oma treeni 2 - keskivartalo vahvaksi jatkokurssi!

Äidin oma treeni- kurssi saa jatkoa! Jatkokurssi kaikille alkeiskurssin käyneille, tai esimerkiksi äitiysfysioterapia vastaanotollamme käyneille tai Mama+baby-ryhmäläisille.

Kurssin ohjaavat äitiysfysioterapeutit Piia Koskinen ja Tessa Selenius.

Muut kurssit

Vauvahierontakurssi

Kurssilla opit mm. rentouttamaan lastasi, helpottamaan vatsavaivoja ja nukkumista. Hieronnan avulla vahvistat yhteyttä kasvavaan lapseesi.

Rentoutustunti

Haluatko panostaa omaan hyvinvointiisi, parantaa rentoutumistaitojasi ja löytää mielen ja kehon yhteyden?

 

Vapauta hengitys -workshop

Ymmärrät kaksituntisen workshopin jälkeen paremmin hengityksen anatomiaa ja dynamiikkaa kehossasi. Vapauta hengityksen virtaus kehossasi.