Kurssit

Pilateskurssit

Pilateskurssit

Tervetuloa pilateskursseillemme! Meiltä löydät alkeis-, perus- ja jatkotason ryhmät sekä eri tavoin teemoitettuja pilasteskursseja!

Laitepilates

Laitepilates on ihana tapa syventää omaa kehon tuntemusta ja kehittää notkeutta, liikehallintaa ja koordinaatiota. Studiolla harjoitellaan laitepilatesta pienryhmissä kolmella reformer-laitteella.

Kurssit äideille

Mama Pilates

Mama Pilates -kurssi on suunniteltu erityisesti raskaana oleville lempeään liikkumiseen, syvän lihastuen herättelyyn ja kehon kannattelun harjoitteluun. Kurssin liikevalikoima soveltuu myös synnyttäneille.

Mama + baby pilates

Tule liikkumaan yhdessä vauvasi kanssa! Lempeää liikettä keholle synnytyksen jälkeen Mama+ baby pilatesryhmässä.

Äidin oma treeni - keskivartalo vahvaksi!

Tervetuloa aloittamaan treeni synnytyksen jälkeen! Tällä kurssilla rakennamme tietä kohti parempaa keskivartalon hahmotusta, hallintaa ja voimaa. 

Muut kurssit

Vauvahierontakurssi

Kurssilla opit mm. rentouttamaan lastasi, helpottamaan vatsavaivoja ja nukkumista. Hieronnan avulla vahvistat yhteyttä kasvavaan lapseesi.

Uni saa tulla- työpaja ylivirittyneelle keholle ja mielelle

Koetko olevasi jatkuvasti ylikierroksilla? Hyrrääkö keho ja mieli ylivireydessä illan tullen, onko unessasi ongelmia? Kolmen kerran Uni saa tulla- työpajasta saat konkreettisia ideoita ja arjen työkaluja ylivireyden tasoitteluun ja unen helpottamiseen.

 

Vapauta hengitys -workshop

Ymmärrät kaksituntisen workshopin jälkeen paremmin hengityksen anatomiaa ja dynamiikkaa kehossasi. Vapauta hengityksen virtaus kehossasi.

Irti kehohäpeästä - kohti myötätuntoisempaa kehosuhdetta

Tämä viiden kerran kurssi johdattaa sinut matkalle kohti myötätuntoisempaa kehosuhdetta.