Uni saa tulla- työpaja ylivirittyneelle keholle ja mielelle

Uni saa tulla- työpaja on kolmen kerran lyhytkurssi, jossa opettelemme tunnistamaan ja säätelemään omaa vireystilaa, jotta yksi hyvän voinnin peruspilareista, uni, tulisi mahdollisemmaksi.

Uniongelmat ovat pitkittyneen stressin yksi merkittävin sivuoire. Tunnistatko itse oman vireystilasi päivittäisessä arjessa, osaatko vaikuttaa siihen? Rauhoittuminen illalla voi olla vaikeaa, kun stressihormonitasot ovat korkealla ja keho tuntuu olevan taistelutilassa. Elimistöä on vaikea siirtää sormia napsauttaa ylivireydestä illan tullen pois, jos pieniä rauhoittavia hetkiä ei sisälly päivään lainkaan.

Kehoyhteyttä vahvistamalla ja harjoittelemalla voimme vaikuttaa myös unen laatuun. Säännölliset ja hyvät elämäntavat: riittävä liikkuminen, hyvä ravinto sekä uni muodostavat hyvinvointimme perustan.

Uni saa tulla- työpajan ohjaa psykofyysiseen fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti Tanja Ahonen. Työpajan harjoitteet perustuvat kehoyhteyden vahvistamiseen psykofyysisen fysioterapian keinoin. Työpajasta saat myös ideoita unta tukevaan liikkumiseen ja konkreettisia pieniä arjen työkaluja vireystilan säätelyyn.

 

Aika: Torstaisin klo 17.15-18.30 / kolme kurssikertaa

Kurssipäivät: 17.3./24.3./31.3.2022

Hinta: 75e

Ilmoittautuminen varausjärjestelmän kautta.