Tutustu meihin

 

Piia Koskinen

Olen Ihana Studion yrittäjä, fysioterapeutti ja Somatic pilates-ohjaaja.

Fysioterapeutin työssä haluan huomioida ihmisen kokonaisvaltaisesti, ei pelkkä fyysinen vaiva edellä. Kehon oirehdinta kuten myös hyvinvointi on paljon muutakin kuin luita ja lihaksia: kokemuksemme elämässä, tunteet, asenteet, ajatukset, ympäristömme- kaikki vaikuttavat siihen miten voimme.

Aikamme yleinen ongelma on kroonistuva stressi. Elämän tempo on monella liian kova ja tämä vaatii veronsa. Tämän takia haluan syventää ammattitaitoani psykofyysisen fysioterapian saralla.

Lisäksi sydäntäni lähellä ovat äidit ja heidän vointinsa sekä raskauden aikana, että synnytyksen jälkeen. Äidit saavat mielestäni liian vähän apua raskauden aikana sekä synnytyksestä toipumiseen ja haluan olla mukana auttamassa äitejä omalla työlläni niin fysioterapian kuin pilateksen keinoin. Kouluttaudun ja erikoistun työni ohessa äitiysfysioterapiaan.
 

Elisa Vauhkonen

Olen fysioterapeutti sekä voima- ja hyvinvointivalmentaja.

Autan ihmisiä laajalla skaalalla: avullani noustaan esimerkiksi sängystä takaisin tolpilleen sekä päästään liikunnassa ja urheilussa omiin huippusuorituksiin. Olen hyvä erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen kanssa, mutta ylipäänsä kanssani voi lisätä hyvinvointia elämään.

Urheilutaustani vuoksi ymmärrän etenkin liikkujien ja urheilijoiden tarpeita niin kuntoutuksessa kuin valmennuksessa. Sydämessäni on erityinen paikka kaikille, jotka haluavat saada apua vastaan ja ovat valmiita tekemään kanssani töitä omien tavoitteidensa eteen.

Erityisosaamisalueitani ovat alaselän, rintarangan, niskan, olkapään, nilkan ja polven fysioterapia. Lisäksi hallitsen kunto- ja voimavalmennuksen kokonaisuudet.

Haluan kehittää itseäni ammattilaisena jatkuvasti, jotta voin tarjota uutta tietoa asiakkaideni hyödyksi. Siksi kartutan ammattitaitoani sekä kuntoutus- että valmennuspuolella vuosittain erilaisissa koulutuksissa.

Lähellä sydäntäni ovat ihmisten kohtaaminen, perhe ja ystävät, vuoristomaisemat ja muu luonnossa liikkuminen, liikunta eri muodoissaan sekä hyvä ruoka.

Voit varata ajan vastaanotolleni: ftelisavauhkonen@gmail.com / 050 545 2033

 

Anna Tähtinen

Olen koulutukseltani kokki, fysioterapeutti ja ravintovalmentaja. Lisäksi olen opiskellut psykologian ja liikuntalääketieteen perusteet avoimessa yliopistossa. Viimeisimpänä olen kouluttautunut FasciaMethod -ohjaajaksi. 

Fysioterapeutiksi valmistuin vuonna 2013. Valmistumisen jälkeen olen työskennellyt yksityisellä puolella tuki- ja liikuntaelin fysioterapeuttina ja ravinto-ohjaajana. Perehdyin tuolloin työn ohessa ravitsemuksen funktionaaliseen näkökulmaan. Trainer4You:n ravintovalmentajaksi lähdin opiskelemaan, koska halusin lisää konkreettisia työkaluja valmentamiseen sekä päivittää osaamistani ravitsemuksen saralla. Valmistuin ravintovalmentajaksi vuonna 2017, ja samoihin aikoihin minusta tuli myös hurmaavan tytön äiti.

Fysioterapeuttina ja ravintovalmentajana haluan auttaa asiakkaita parhaani mukaan. Parhaimpia hetkiä työssäni on tuottaa onnistumisen kokemuksia ja oivalluksia asiakkaille. Fysioterapeuttina koen olevani parhaimmillani opastamassa ja ohjaamassa kehonhuoltoon ja kehonhallintaan liittyvissä asioissa. Tuki- ja liikuntaelin fysioterapiasta työkokemusta on kertynyt eniten selän ja hartiarenkaan vaivoista.

Valmentajana olen lempeän napakka. Huomioin asiakkaan kokonaisuutena. Valmennus etenee aina asiakkaan voimavarojen ehdoilla, niin että tekeminen on mielekästä ja järkevää. Mottoni voisi olla: ”vähemmän on enemmän”. Kun keskitytään muutamaan perusasiaan kerrallaan vaikuttaa se usein positiivisesti kokonaisuuteen kuormittamatta kuitenkaan liikaa.

Vapaa-ajalla viihdyn perheeni ja ystävien kanssa. Luonnossa liikkuminen, leipominen ja ristikot ovat parhainta vastapainoa kiireiselle arjelle. Tykkään kokeilla uusia juttuja ja liikuttaa itseäni eri tavoin. Tällä hetkellä lähellä sydäntäni ovat pilates, pyöräily (etenkin maastossa), tanssi, toiminnallinen harjoittelu ja uusimpana innostuksena movement flown virtaavan liikkeen metsästys.

Voit varata ajan vastaanotolleni: tmi.annatahtinen@gmail.com / 040 576 8801

 

Hanna Ropo

 

 

Olen fysioterapeutti, Somatic pilates- ohjaaja ja psyykkinen valmentaja. Olen erikoistunut alaraajafysioterapiaan. Studiolla ohjaan laitepilatestunteja.

 

Tessa Selenius

Olen äitiysfysioterapeutti ja ryhmäliikunnanohjaaja.

Ihana Studiolla teen fysioterapiavastaanottoa sekä ohjaan suosikkituntiani eli FasciaMethod-tuntia, joka on ihana kehonhuoltotunti ihan jokaiselle. Nähdään tunneilla!

 

Voit varata ajan vastaanotolleni: tessa.selenius@gmail.com / 040 562 5782

 

Anu Lähteenaro

Olen RYT200 Joogaopettaja, ravinto- ja hyvinvointivalmentaja ja personal
trainer.

Liikunta on aina ollut minulle elämäntapa. Kiitollinen olen siitä, että
jo -90 luvulta lähtien olen saanut ohjata ja valmentaa niin ryhmiä kuin
yksilöitäkin, tehdä yhteistyötä monien urheiluseurojen kanssa.

Matkalla ohjaajana on ollut valtava määrä eri ryhmäliikuntalajeja, monen monta kurssia ja valmentajakoulutusta oman ammattitaidon kartuttamiseksi.

Olen kokenut ja nähnyt liikunnan tuoman ilon ja hyvinvoinnin, yhtälailla myös ylikuormittumisen ja väsymisen. Oma ohjaustapani kannustaa ja opettaa liikkumaan kehoa kuunnellen ja kunnioittaen.

Ymmärrys, mitä kukin harjoitus juuri sillä hetkellä sinulle, keholle ja mielellesi antaa, vie tavoitteisiin.

Ihastuin joogamaailmaan ja sen filosofiaan n 10 vuotta sitten. Se on maailma, jossa tutkimusmatkani jatkuu edelleen.

Tervetuloa joogatunnilleni. Anna mielen, hengityksen ja kehon liittyä toisiinsa. Tunne joogan lempeä virtaava liike, hyvä energia ja mielen rauha kehossasi.