Piia Koskinen

Olen Ihana Studion yrittäjä, fysioterapeutti ja Somatic pilates-ohjaaja.

Fysioterapeutin työssä haluan huomioida ihmisen kokonaisvaltaisesti, ei pelkkä fyysinen vaiva edellä. Kehon oirehdinta kuten myös hyvinvointi on paljon muutakin kuin luita ja lihaksia: kokemuksemme elämässä, tunteet, asenteet, ajatukset, ympäristömme- kaikki vaikuttavat siihen miten voimme.

Aikamme yleinen ongelma on kroonistuva stressi. Aika moni meistä tunnistaa itsellään esimerkiksi uniongelmia ja vaikeuksia hellittää arjessa. Elämän tempo on monella liian kova ja tämä vaatii veronsa. Tämän takia syvennän ammattitaitoani psykofyysisen fysioterapian saralla. Opiskelen keväällä 2021 TAMK:ssa psykofyysisen fysioterapian koulutuskokonaisuutta.

 

Toivon myös pilatestuntieni antavan monelle toivotun rauhoittumishetken liikkumisen äärellä. Liputan rauhallisen liikkumisen puolesta, sillä kehotietoinen ja keskittynyt liike tekee hyvää.

Lisäksi sydäntäni lähellä ovat äidit ja heidän vointinsa sekä raskauden aikana, että synnytyksen jälkeen. Olen kouluttautunut äitiysfysioterapeutiksi. Äidit saavat mielestäni liian vähän apua raskauden aikana sekä synnytyksestä toipumiseen ja haluan olla mukana auttamassa äitejä omalla työlläni niin fysioterapian kuin pilateksen keinoin.  Lue lisää äitiysfysioterapiasta
 

Elisa Vauhkonen

Olen fysioterapeutti sekä voima- ja hyvinvointivalmentaja.

Autan ihmisiä laajalla skaalalla: avullani noustaan esimerkiksi sängystä takaisin tolpilleen sekä päästään liikunnassa ja urheilussa omiin huippusuorituksiin. Olen hyvä erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen kanssa, mutta ylipäänsä kanssani voi lisätä hyvinvointia elämään.

Urheilutaustani vuoksi ymmärrän etenkin liikkujien ja urheilijoiden tarpeita niin kuntoutuksessa kuin valmennuksessa. Sydämessäni on erityinen paikka kaikille, jotka haluavat saada apua vastaan ja ovat valmiita tekemään kanssani töitä omien tavoitteidensa eteen.

Erityisosaamisalueitani ovat alaselän, rintarangan, niskan, olkapään, nilkan ja polven fysioterapia. Lisäksi hallitsen kunto- ja voimavalmennuksen kokonaisuudet.

Haluan kehittää itseäni ammattilaisena jatkuvasti, jotta voin tarjota uutta tietoa asiakkaideni hyödyksi. Siksi kartutan ammattitaitoani sekä kuntoutus- että valmennuspuolella vuosittain erilaisissa koulutuksissa.

Lähellä sydäntäni ovat ihmisten kohtaaminen, perhe ja ystävät, vuoristomaisemat ja muu luonnossa liikkuminen, liikunta eri muodoissaan sekä hyvä ruoka.

Voit varata ajan vastaanotolleni klikkaamalla tästä ajanvaraussivulle tai ottamalla yhteyttä ftelisavauhkonen@gmail.com / 050 545 2033

 

Elina Vainikainen

 

 

 Olen koulutukseltani fysioterapeutti. Lisäksi tutkinnoistani löytyy terveydenhoitajan ja sairaanhoitajan tutkinnot, sekä työfysioterapian erikoistumisopinnot. Olen kartuttanut työkokemusta fysioterapeuttina mm. kunnallisella puolella ikääntyneiden parissa, työterveyshuollossa työfysioterapiaa tehden sekä yksityispuolella tuki- ja liikuntaelimistön oireiden sekä liikunnan ohjaamisen merkeissä. Työni ohessa olen käynyt useita lisäkoulutuksia ammattitaitoni ylläpitämiseksi.

Olen jo pitemmän aikaa pohdiskellut suuntaa, jota kohti haluan ammatillisesti itseäni kehittää ja vihdoin ”lamppu tuntui syttyvän”: Haluan työssäni yhä enemmän auttaa ja tukea naisia, etenkin äitejä voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin! Erikoistun parhaillani lisäkoulutuksin äitiysfysioterapiaan sekä lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapiaan. Myös syventyminen Pilateksen ohjaamiseen on parhaillaan käynnissä.

Äitien saama tietous ja tuki raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen kaipaavat mielestäni nykyistä enemmän kehittämistä ja haluan ammattilaisena olla tukemassa äitejä tässä ainutlaatuisessa elämänvaiheessa. Toki vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki naiset, oli taustalla sitten synnytyksiä tai ei.

Vapaa-ajallani tykkään liikkua monipuolisesti mm. crossfitin ja Pilateksen parissa sekä luonnossa rauhoittuen. Tämän päivän hektisyyden vastapainoksi olen alun perin innostunut Pilates-harjoittelusta – itse asiassa Ihana Studiolla Piian tunneilla – jossa keskittyminen oman kehon kuunteluun on oleellinen osa harjoittelua. Pilates toimii myös loistavana tukiharjoittelumuotona muita liikuntalajejani ajatellen. Kun liikkuvuus ja tukilihakset ovat kunnossa, luonnistuu myös raskaampi liikkuminen turvallisesti.

Elokuusta alkaen löydät minut Ihana Studiolta, jossa pidän vastaanottoa sekä ohjaan Pilates-ryhmiä. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni ja ryhmien pariin!

Voit varata ajan vastaanotolleni:  ftelinavainikainen@gmail.com/ 0405428733

Katso kaikki palvelumme äideille ja raskaana oleville:

Pilatesta ja fysioterapiaa raskaana oleville ja äideille Lappeenrannassa

Ilmoittaudu pilatestunneille

Tessa Selenius

Olen äitiysfysioterapeutti ja ryhmäliikunnanohjaaja.

Ihana Studiolla teen fysioterapiavastaanottoa sekä ohjaan suosikkituntiani eli FasciaMethod-tuntia, joka on ihana kehonhuoltotunti ihan jokaiselle. Nähdään tunneilla!

Voit varata ajan vastaanotolleni: tessa@ihanastudio.fi / 040 562 5782

Katso kaikki palvelumme äideille ja raskaana oleville:

Pilatesta ja fysioterapiaa raskaana oleville ja äideille Lappeenrannassa

Ilmoittaudu tunneille

 

Anna Tähtinen

 

 Anna on äitiyslomalla tammikuusta 2021 alkaen.