Mama + baby pilates

– pilatesta synnyttäneelle äidille

Kurssin esittely

 

MAMA+ BABY PILATES sopii lempeäksi kehon herättelyksi jo pian synnytyksen jälkeen. Harjoitteet ovat kehon kannatusta sekä ryhtiä ja liikkuvuutta parantavia. Herättelemme helläsi myös kehon keskustaa ja lantionpohjaa. Kurssille voit tulla vauvasi kanssa tai itseksesi. Kurssin suositus-aloitusaika noin 1kk-7kk synnytyksestä. Isommille liikkuvaisille vauvoille ja taaperoille Ihanat pienet-taaperopilates!

 

MAMA + BABY PILATES LOKA-MARRASKUU 2021

Loka-marraskuun kurssit ovat täynnä. Isompien vauvojen (6kk–>) ja taaperoiden Ihanat pienet-ryhmässä 2 on vielä tilaa! Ilmoittaudu jonoon jos haluat Mama+babyyn! Seuraavat Mama+baby- pilateskurssit alkavat tammikuussa 2022! Ilmoittautuminen avataan loppuvuodesta!

 

RYHMÄ 1: keskiviikkoisin klo 10-10.45 (1 vapaa paikka!)

RYHMÄ 2: keskiviikkoisin klo 11.15-12.00 (1 vapaa paikka!)

Kurssipäivät: 20.10./3.11./10.11./17.11/24.11.2021

(Huom! viikko 43 syysloma on taukoviikko!)

Hinta: 65e (sis. 5 äitiyspilatestuntia)

Paikka: Ihana studio

Ohjaajana Piia (ryhmä 1) ja Elina (ryhmä 2)

 

KURSSIMAKSUT JA PERUUTUSEHDOT:

Kurssimaksu maksetaan verkkomaksuna täällä. Voit käyttää kurssin maksuun myös liikuntaetuja. Ota tällöin yhteys info@ihanastudio.fi

HUOM! Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Kun varaat itsellesi kurssipaikan, sitoudut maksamaan kurssimaksun. Palvelemme asiakkaitamme pienryhmissä, jolloin emme voi vastaanottaa alustavia kurssivarauksia. Jos et pääse osallistumaan kurssille, voit luovuttaa kurssipaikan jollekin toiselle. Sairastapauksissa kurssin voi peruuttaa lääkärin todistuksella. Kurssimaksuja ei palauteta mahdollisten studiosta riippumattomien sulkutoimenpiteiden vuoksi. Tällöin kurssi harjoitellaan loppuun joko etäopetuksena tai sen jatko siirtyy eteenpäin. Lämmin kiitos yhteistyöstä ja ymmärryksestänne!

 

Lisätietoja Piialta: info@ihanastudio.fi

Ilmoittaudu mukaan oheisella lomakkeella tai sähköpostitse. Mainitse ryhmä, mihin osallistut (esim. Mama+baby syyskuu)

 

Ilmoittaudu kurssille (luethan peruutusehdot!)

Markkinointilupa:

4 + 7 =

Lisätiedot

Lisätietoja kurssista voit kysyä Piialta:
puh. 050 3456 306 tai info@ihanastudio.fi