Pilatesta äideille ja vauvoille – Mama + Baby Pilates

Kurssin esittely

Mama + baby -pilates on äitien ja vauvojen oma pilateskurssi. Tälle kurssille voit tulla vauvan kanssa tai itseksesi. Kurssilla harjoitellaan synnytyksen jälkeiseen aikaan sopivaa lempeää liikettä, joka auttaa lievittämään vauvan kantamisesta aiheutuvia kiristyksiä.

Harjoitteet ovat synnytyksestä palauttavia. Tunneilla harjoitellaan syvän tuen herättelyä ja kehon kannatusta.Tunnit sopivat sinulle, vaikka et olisi ennen tehnyt pilatesta. 

Kurssin ohjaa äitiysfysioterapeutti Piia Koskinen

Tammikuussa 2020 alkavan Mama+baby-kurssin tiedot:  KURSSI ON TÄYNNÄ

– tunnit keskiviikkoisin klo 10-10.45.

– Kurssipäivät: 8.1./15.1./22.1./29.1./5.2. 

-Kurssin hinta 60e. Kurssimaksu maksetaan korttimaksuna paikan päällä ensimmäisellä kerralla. Kerrothan etukäteen jos haluat laskun. 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot viestillä: info@ihanastudio.fi

– Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset sairastapauksissa lääkärintodistuksella. Kurssilta pois jääminen ei ole peruutus. Ilmoittamattomista poisjäämisistä veloitamme kurssin hinnan.

– Yhden tunnin pituus on noin 45 minuuttia. Kaikki tekeminen tietenkin tapahtuu vauvan ehdoilla. Vauva voi olla liikkeissä mukana tai jos vauvaa sattuu nukuttamaan niin sitten äiti saa liikkua ihan itse! Myös imettäminen ja kaikki muukin vauvan hoito on tunnilla sallittua. Suositusikä vauvalle kurssin alkaessa 1-9 kk.

– Tunneilla sinun on mahdollisuus myös tutustua muihin, samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin, joten tule rohkeasti mukaan!

 

Ilmoittaudu Mama + Baby -kurssille

Markkinointilupa:

12 + 10 =

Lisätiedot

Lisätietoja kurssista voit kysyä Piialta:
puh. 050 3456 306 tai info@ihanastudio.fi