Pilatesta äideille ja vauvoille – Mama + Baby Pilates

Kurssin esittely

Mama + baby -pilates on äitien ja vauvojen oma pilateskurssi. Tälle kurssille voit tulla vauvan kanssa tai itseksesi. Kurssilla harjoitellaan synnytyksen jälkeiseen aikaan sopivaa lempeää liikettä, joka auttaa lievittämään vauvan kantamisesta aiheutuvia kiristyksiä.

Harjoitteet ovat synnytyksestä palauttavia. Tunneilla harjoitellaan syvän tuen herättelyä ja kehon kannatusta.Tunnit sopivat sinulle, vaikka et olisi ennen tehnyt pilatesta. 

Yhden tunnin pituus on noin 45 minuuttia. Kaikki tekeminen tietenkin tapahtuu vauvan ehdoilla. Vauva voi olla liikkeissä mukana tai jos vauvaa sattuu nukuttamaan niin sitten äiti saa liikkua ihan itse! Myös imettäminen ja kaikki muukin vauvan hoito on tunnilla sallittua. Suositusikä vauvalle kurssin alkaessa 1-9 kk. Kurssilla sinun on mahdollisuus myös tutustua muihin, samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin, joten tule rohkeasti mukaan!

Kurssin ohjaa äitiysfysioterapeutti, pilatesohjaaja Piia Koskinen

 

Mama +baby- pilates maalis/huhtikuu 2020:

Kurssipäivät: 25.3./1.4./8.4./15.4./22.4.2020

Tunnit keskiviikkoisin klo 10-10.45

Kurssin hinta 60e. Kurssimaksu maksetaan korttimaksuna paikan päällä ensimmäisellä kerralla. Kerrothan etukäteen jos haluat laskun. 

Lisätietoja Piialta: info@ihanastudio.fi

Ilmoittaudu mukaan oheisella lomakkeella tai sähköpostitse.

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset sairastapauksissa lääkärintodistuksella. Kurssilta pois jääminen ei ole peruutus. Ilmoittamattomista poisjäämisestä veloitamme kurssin hinnan.

Kurssi järjestetään Ihana studiolla osoitteessa Tukkikatu 2, 53900, Lappeenranta.

 

Ilmoittaudu Mama + Baby -kurssille

Markkinointilupa:

7 + 4 =

Lisätiedot

Lisätietoja kurssista voit kysyä Piialta:
puh. 050 3456 306 tai info@ihanastudio.fi