Pilatesta äideille ja vauvoille – Mama + Baby Pilates

Tunnin esittely

Mama + baby -pilates on äitien ja vauvojen tunti. Mukaan tunneille voit tulla syyskaudella missä vaiheessa tahansa.Tälle tunnille voit tulla vauvan kanssa tai itseksesi. Kurssilla harjoitellaan synnytyksen jälkeiseen aikaan sopivaa lempeää liikettä, joka auttaa lievittämään vauvan kantamisesta aiheutuvia kiristyksiä.

Harjoitteet ovat synnytyksestä palauttavia. Tunneilla harjoitellaan syvän tuen herättelyä ja kehon kannatusta.Tunnit sopivat sinulle, vaikka et olisi ennen tehnyt pilatesta. 

Tunnit keskiviikkoisin klo 9.30. 

Yhden tunnin pituus on noin 45 minuuttia. Kaikki tekeminen tietenkin tapahtuu vauvan ehdoilla. Vauva voi olla liikkeissä mukana tai jos vauvaa sattuu nukuttamaan niin sitten äiti saa liikkua ihan itse! Myös imettäminen ja kaikki muukin vauvan hoito on tunnilla sallittua. Suositusikä vauvalle kurssin alkaessa 1-9 kk.

Tunneilla sinun on mahdollisuus myös tutustua muihin, samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin, joten tule rohkeasti mukaan!

Mama+baby- tunnille saatavilla 5 ja 10 kerran kortit sekä kertamaksu: 5 kertaa 55 e/ 10 kertaa 99e/ kertamaksu 12e. Kaikki studion korttien hinnat näet hinnastosta.

Tunnille varaat paikkasi varausjärjestelmästä

Jos ajanvarauksessa on ongelmia, laitathan viestin 050 3456 306.

 

Lisätiedot

Lisätietoja tunnista voit kysyä Piialta:
puh. 050 3456 306 tai info@ihanastudio.fi