Mama Pilates – äitien oma pilatestunti

Kurssin esittely

 

Mama Pilates -kurssi soveltuu sinulle, jos olet raskaana ja haluat nauttia lempeästä liikkumisesta raskausaikana. Kurssin liikevalikoima soveltuu myös synnyttäneille äideille.

Pilatesharjoittelun tavoitteena on tasapainottaa, vahvistaa ja rentouttaa kehoa, jotta voisit liikkua mahdollisimman vaivattomasti, vaikka kehosi muuttuu. Säännöllinen pilatesharjoittelu lievittää raskauden aiheuttamia kiputiloja ja kiristyksiä.

Säännöllinen pilatesharjoittelu tuo kehoon kannatellun olon. Keskittyneen harjoittelun myötä myös mieli rentoutuu. Kurssin harjoitteet auttavat sinua synnytykseen valmistautumisessa, kun opit tunnistamaan kehon jännitys- ja rentoustiloja.

Kurssin ohjaa äitiysfysioterapeutti, Somatic Pilates ohjaaja Piia Koskinen. 

Huomaa myös verkkokurssivaihtoehto!

Kurssin sisältö

Kurssi koostuu viidestä äideille suunnatusta pilatestunnista.

Mama Pilates -tunnit sisältävät raskausajalle ja synnytyksen jälkeiselle ajalle sopivaa lempeää liikettä, joka tasapainottaa ja avaa kehoa. Harjoittelun avulla syvennät kehotuntemustasi.

Säännöllinen pilatesharjoittelu auttaa sinua liikkumaan rennosti ja joustavasti ja tuo kehoon kannatellun olon. Keskittyneen harjoittelun myötä myös mieli rentoutuu. Tämä auttaa sinua synnytykseen valmistautumisessa ja toimii vauva-arjen jaksamisen tukena. 

Osallistuminen

Kurssille osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta pilateksesta. Halutessasi voit jatkaa myös seuraavalle viiden kerran Mama-kurssille. 

Kurssin hinta on 75 euroa. Kurssimaksun voi maksaa paikan päällä ensimmäisellä kurssikerralla korttimaksuna tai verkkomaksuna

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruutukset lääkärintodistuksella. Kurssilta poisjääminen ei ole peruutus. Ilmoittamatta jääneistä poissaoloista veloitetaan kurssimaksu.

Kurssimaksu sisältää kurssin viisi tuntia, yhden poissaolon voi korvata kurssin aikana toisella mattotunnilla. Korvaukseen sopivat tunnit ilmoitetaan kurssilaisille erikseen.

 

Kurssipäivät ja -ajat

 

Helmi-maaliskuu 2021

keskiviikkoisin klo 17-18

24.2./3.3./10.3./17.3./24.3.2021

 

Ilmoittaudu mukaan oheisella lomakkeella tai info@ihanastudio.fi

 

 

 

Ilmoittaudu Mama Pilates -kurssille

Markkinointilupa:

14 + 13 =

Lisätiedot

Lisätietoja kurssista voit kysyä Piialta:
puh. 050 3456 306 tai info@ihanastudio.fi

Huomasitko: Mama + baby pilates

Tälle pilateskurssille voit tulla vauvan kanssa.

Kurssilla harjoitellaan synnytyksen jälkeiseen aikaan sopivaa lempeää ja tasapainottavaa liikettä, joka auttaa löytämään syvän tuen ja kehon kannatuksen. Liike auttaa lievittämään vauvan kantamisesta aiheutuvia kiristyksiä.