Mama Pilates – äitiyspilates Lappeenranta

Kurssin esittely

Kurssin esittely

Mama Pilates -kurssi toteutuu työpajan muodossa kevätkaudella 2023! Ensimmäinen työpaja tammikuussa! Tämä soveltuu sinulle, jos olet raskaana ja haluat nauttia lempeästä liikkumisesta raskausaikana. Mukaasi työpajasta saat kirjallisen muistilistan harjoitteista sekä Mama pilates verkkokurssin kaikki tunnit käyttöösi 3 kk ajaksi, jotta voit jatkaa harjoittelua ohjatun työpajan jälkeen kotona.

Pilatesharjoittelun tavoitteena on tasapainottaa, vahvistaa ja rentouttaa kehoa, jotta voisit liikkua mahdollisimman vaivattomasti, vaikka kehosi muuttuu. Säännöllinen pilatesharjoittelu lievittää raskauden aiheuttamia kiputiloja ja kiristyksiä. Pilatesharjoitteiden lisäksi teemme tuttavuutta hengitykseen. Opit, kuinka voit saada hengityksestä tärkeän voimavaran raskauteesi ja synnytykseen.

Verkkokurssi lähetetään osallistujille työpajan jälkeen.

Kurssin ohjaa Piia Koskinen, äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti / hengityskouluohjaaja

 

Osallistuminen ja ilmoittautumisehdot

Kurssille osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta pilateksesta.

Kurssimaksu sisältää ohjatun työpajan, kirjallisen muistilistan harjoitteista sekä Mama pilates verkkokurssin 3 kk ajaksi!

Kurssin ilmoittautuminen on sitova. Kurssilta pois jääminen ei ole peruutus. Paikan voi peruuttaa sairastumisen sattuessa.

Tiedot

Tammikuu 2023

Ajankohta: Sunnuntai 29.1.2023 klo 14-16

Hinta: 45e (sis. alv 10%)

Ilmoittaudu mukaan varausjärjestelmässämme täällä

Saat aina ennen kurssia infokirjeen, jossa maksutiedot sekä muut infot. Laitathan viestin info@ihanastudio.fi jos et saa kirjettä. Kurkkaa myös roskaposti!

Toimi näin, jos käytät kurssin maksuun liikuntaetuja:

Maksa kurssimaksu liikuntaetusi (e-passi, edenred, smartum, eazybreak) mobiilisovelluksella. Ota kuvakaappaus kuitista maksusi jälkeen ja lähetä kuitti osoitteeseen info@ihanastudio.fi. Jos et saa otettua kuvaa, lähetä viesti, että olet maksanut maksun. Kerro viestissä, mille kurssille osallistut.

Lisätiedot

Lisätietoja kurssista voit kysyä Piialta:
puh. 050 3456 306 tai info@ihanastudio.fi

Huomasitko: Mama + baby pilates

Tälle pilateskurssille voit tulla vauvan kanssa.

Kurssilla harjoitellaan synnytyksen jälkeiseen aikaan sopivaa lempeää ja tasapainottavaa liikettä, joka auttaa löytämään syvän tuen ja kehon kannatuksen. Liike auttaa lievittämään vauvan kantamisesta aiheutuvia kiristyksiä.