Mama Pilates – Raskaana oleville tai synnyttäneille

Kurssin esittely

Mama Pilates -kurssi soveltuu sinulle, jos olet raskaana tai palaudut synnytyksestä ja haluat voida hyvin ja nauttia liikkumisesta raskausaikana ja synnytyksen jälkeen.

Pilatesharjoittelun tavoitteena on tasapainottaa, vahvistaa ja rentouttaa kehoa, jotta voisit liikkua mahdollisimman vaivattomasti, vaikka kehosi muuttuu. Säännöllinen pilatesharjoittelu lievittää raskauden aiheuttamia kiputiloja ja kiristyksiä.

Kurssin sisältö

Mama Pilates -tunnit sisältävät raskausajalle ja synnytyksen jälkeiselle ajalle sopivaa lempeää liikettä, joka tasapainottaa ja avaa kehoa. Harjoittelun avulla syvennät kehotuntemustasi.

Säännöllinen pilatesharjoittelu auttaa sinua liikkumaan rennosti ja joustavasti ja tuo sinulle hyvän ja vetreän olon. Keskittyneen harjoittelun myötä myös mieli rentoutuu. Tämä auttaa sinua synnytykseen valmistautumisessa ja toimii vauva-arjen jaksamisen tukena.

Osallistuminen

Kurssille osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta pilateksesta. Kurssi toimii samalla alkeiskurssina ja voit tilanteesi mukaan kurssin jälkeen jatkaa myös tavallisilla viikkotunneilla.

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruutukset lääkärintodistuksella.

Kurssin hinta on 65 euroa.

Kurssimaksu sisältää kurssin viisi tuntia, yhden poissaolon voi korvata kurssin aikana toisella pilates mattotunnilla. Kurssi toteutetaan pienryhmässä. 

Kurssipäivät ja -ajat

Marraskuu keskiviikon kurssi: TILAA

keskiviikkoisin klo 17.15-18.15: 6.11./13.11./20.11./27.11./4.12.

Keskiviikon ryhmä toteutuu, mikäli osallistujia tulee riittävästi. Kurssin toteutumisesta ilmoitetaan ryhmäläisille heti, kun minimi osallistujamäärä on täynnä.

Marraskuu tiistain kurssi: TÄYNNÄ

tiistaisin klo 18-19: 5.11./ 12.11./19.11./26.11./3.12.

 

 

 

 

 

Ilmoittaudu Mama Pilates -kurssille

Markkinointilupa:

5 + 14 =

Lisätiedot

Lisätietoja kurssista voit kysyä Piialta:
puh. 050 3456 306 tai info@ihanastudio.fi

Huomasitko: Mama + baby pilatestunti

Tälle pilatestunnille voit tulla vauvan kanssa.

Kurssilla harjoitellaan synnytyksen jälkeiseen aikaan sopivaa lempeää liikettä, joka auttaa lievittämään vauvan kantamisesta aiheutuvia kiristyksiä.