Mama Pilates – äitiyspilates Lappeenranta

Kurssin esittely

 

 

Kurssin esittely

Mama Pilates -kurssi toteutuu työpajojen muodossa vuonna 2023! Mama pilates-työpajan hintaan kuuluu myös Mama pilates verkkokurssi käyttöösi 3 kk ajaksi, jotta voit jatkaa harjoittelua ohjatun työpajan jälkeen kotona. Verkkokurssi lähetetään osallistujille työpajan jälkeen.

Mama pilates soveltuu sinulle, jos olet raskaana ja haluat vahvistaa yhteyttä muuttuvaan kehoosi ja nauttia lempeästä liikkumisesta raskausaikana.

Pilatesharjoittelun tavoitteena on tasapainottaa, vahvistaa ja rentouttaa kehoa, jotta voisit liikkua mahdollisimman vaivattomasti, vaikka kehosi muuttuu. Säännöllinen pilatesharjoittelu lievittää raskauden aiheuttamia kiputiloja ja kiristyksiä. Pilatesharjoitteiden lisäksi teemme tuttavuutta hengitykseen. Opit, kuinka voit saada hengityksestä tärkeän voimavaran raskauteesi ja synnytykseen.

Kurssin ohjaa Piia Koskinen, äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti / hengityskouluohjaaja

 

Osallistuminen ja ilmoittautumisehdot

Kurssille osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta pilateksesta.

Kurssimaksu sisältää ohjatun työpajan sekä Mama pilates verkkokurssin 3 kk ajaksi!

Kurssin ilmoittautuminen on sitova. Kurssilta pois jääminen ei ole peruutus. Paikan voi peruuttaa sairastumisen sattuessa.

Tiedot

Syyskuu 2023

Ajankohta: Tiistai 26.9.2023 klo 16.45-18.45

Hinta: 52 e (sis. alv 10%)

Osoite: Ainonkatu 31

Ilmoittaudu mukaan varausjärjestelmässämme täällä

Saat aina ennen kurssia infokirjeen, jossa maksutiedot sekä muut ohjeet. Laitathan viestin info@ihanastudio.fi jos et saa kirjettä. Kurkkaa myös roskaposti!

Toimi näin, jos käytät kurssin maksuun liikuntaetuja:

Maksa kurssimaksu liikuntaetusi (e-passi, edenred, smartum, eazybreak) mobiilisovelluksella. Ota kuvakaappaus kuitista maksusi jälkeen ja lähetä kuitti osoitteeseen info@ihanastudio.fi. Jos et saa otettua kuvaa, lähetä viesti, että olet maksanut maksun. Kerro viestissä, mille kurssille osallistut.

Lisätiedot

Lisätietoja kurssista voit kysyä Piialta:
puh. 050 3456 306 tai info@ihanastudio.fi

Huomasitko: Mama + baby pilates

Tälle pilateskurssille voit tulla vauvan kanssa.

Kurssilla harjoitellaan synnytyksen jälkeiseen aikaan sopivaa lempeää ja tasapainottavaa liikettä, joka auttaa löytämään syvän tuen ja kehon kannatuksen. Liike auttaa lievittämään vauvan kantamisesta aiheutuvia kiristyksiä.