Mama Pilates – äitien oma pilatestunti

Kurssin esittely

Mama Pilates -kurssi soveltuu sinulle, jos olet raskaana ja haluat nauttia lempeästä liikkumisesta raskausaikana. Kurssin liikevalikoima soveltuu myös synnyttäneille äideille.

Pilatesharjoittelun tavoitteena on tasapainottaa, vahvistaa ja rentouttaa kehoa, jotta voisit liikkua mahdollisimman vaivattomasti, vaikka kehosi muuttuu. Säännöllinen pilatesharjoittelu lievittää raskauden aiheuttamia kiputiloja ja kiristyksiä.

Säännöllinen pilatesharjoittelu tuo kehoon kannatellun olon. Keskittyneen harjoittelun myötä myös mieli rentoutuu. Kurssin harjoitteet auttavat sinua synnytykseen valmistautumisessa, kun opit tunnistamaan kehon jännitys- ja rentoustiloja. 

Huomaa myös verkkokurssivaihtoehto!

Kurssin sisältö

Kurssi koostuu viidestä äideille suunnatusta pilatestunnista.

Mama Pilates -tunnit sisältävät raskausajalle ja synnytyksen jälkeiselle ajalle sopivaa lempeää liikettä, joka tasapainottaa ja avaa kehoa. Harjoittelun avulla syvennät kehotuntemustasi.

Säännöllinen pilatesharjoittelu auttaa sinua liikkumaan rennosti ja joustavasti ja tuo kehoon kannatellun olon. Keskittyneen harjoittelun myötä myös mieli rentoutuu. Tämä auttaa sinua synnytykseen valmistautumisessa ja toimii vauva-arjen jaksamisen tukena. 

Osallistuminen ja ehdot

Kurssille osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta pilateksesta.

Kurssimaksu sisältää kurssin viisi tuntia sekä Mama pilates verkkokurssin materiaalit koko kurssin ajaksi. Jos joutuisit olemaan tunnilta poissa, voit tehdä verkkomateriaalien avulla poissaolokorvaustunnit kotona.

Kurssipäivät ja -ajat

 

Syys-lokakuu 2022: 

Maanantaisin klo 18.15

Kurssin aloitus: 26.9.2022 / Huom! Kurssilla taukoviikko syyslomalla 24.10.!

Hinta: 85e 

Kurssin ohjaajana äitiysfysioterapeutti Tessa Selenius

Ilmoittaudu mukaan varausjärjestelmässämme täällä

ILMOITTAUTUMISEHDOT:

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, ilmoittautumalla sitoudut maksamaan kurssimaksun. Peruutukset vain lääkärintodistuksella. Kurssilta poisjääminen ei ole peruutus. 

Kurssimaksu maksetaan ennen kurssin aloituspäivää verkkomaksuna.

Saat aina ennen kurssia infokirjeen, jossa on tärkeimmät tiedot kurssista. Laitathan viestin info@ihanastudio.fi jos et saa kirjettä. Kurkkaa myös roskaposti!

Toimi näin, jos käytät kurssin maksuun liikuntaetuja:

Maksa kurssimaksu liikuntaetusi (e-passi, edenred, smartum, eazybreak) mobiilisovelluksella. Ota kuvakaappaus kuitista maksusi jälkeen ja lähetä kuitti osoitteeseen info@ihanastudio.fi. Jos et saa otettua kuvaa, lähetä viesti, että olet maksanut maksun. Kerro viestissä, mille kurssille osallistut.

Lisätiedot

Lisätietoja kurssista voit kysyä Piialta:
puh. 050 3456 306 tai info@ihanastudio.fi

Huomasitko: Mama + baby pilates

Tälle pilateskurssille voit tulla vauvan kanssa.

Kurssilla harjoitellaan synnytyksen jälkeiseen aikaan sopivaa lempeää ja tasapainottavaa liikettä, joka auttaa löytämään syvän tuen ja kehon kannatuksen. Liike auttaa lievittämään vauvan kantamisesta aiheutuvia kiristyksiä.