Mama Pilates – äitien oma pilatestunti

Kurssin esittely

Mama Pilates -kurssi soveltuu sinulle, jos olet raskaana ja haluat nauttia lempeästä liikkumisesta raskausaikana. Kurssin liikevalikoima soveltuu myös synnyttäneille äideille.

Pilatesharjoittelun tavoitteena on tasapainottaa, vahvistaa ja rentouttaa kehoa, jotta voisit liikkua mahdollisimman vaivattomasti, vaikka kehosi muuttuu. Säännöllinen pilatesharjoittelu lievittää raskauden aiheuttamia kiputiloja ja kiristyksiä.

Kurssin ohjaa äitiysfysioterapeutti, Somatic Pilates ohjaaja Piia Koskinen. 

Kurssin sisältö

Mama Pilates -tunnit sisältävät raskausajalle ja synnytyksen jälkeiselle ajalle sopivaa lempeää liikettä, joka tasapainottaa ja avaa kehoa. Harjoittelun avulla syvennät kehotuntemustasi.

Säännöllinen pilatesharjoittelu auttaa sinua liikkumaan rennosti ja joustavasti ja tuo kehoon kannatellun olon. Keskittyneen harjoittelun myötä myös mieli rentoutuu. Tämä auttaa sinua synnytykseen valmistautumisessa ja toimii vauva-arjen jaksamisen tukena. 

Osallistuminen

Kurssille osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta pilateksesta. Kurssi toimii samalla alkeiskurssina ja voit tilanteesi mukaan kurssin jälkeen jatkaa myös tavallisilla viikkotunneilla. 

Kurssin hinta on 69 euroa. Kurssimaksun voi maksaa paikan päällä ensimmäisellä kurssikerralla korttimaksuna. Ilmoitathan, jos haluat mieluummin laskun.

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruutukset lääkärintodistuksella. Kurssilta poisjääminen ei ole peruutus. Ilmoittamatta jääneistä poissaoloista veloitetaan kurssimaksu.

Kurssimaksu sisältää kurssin viisi tuntia, yhden poissaolon voi korvata kurssin aikana toisella mattotunnilla. Korvaukseen sopivat tunnit ilmoitetaan kurssilaisille erikseen.

 

 

Kurssipäivät ja -ajat

 

Huhtikuu 2020:

tiistaisin klo 17-18:

7.4./ 14.4./ 21.4./ 28.4./5.5.2020

 

Ilmoittaudu mukaan oheisella lomakkeella tai info@ihanastudio.fi

 

 

 

Ilmoittaudu Mama Pilates -kurssille

Markkinointilupa:

7 + 11 =

Lisätiedot

Lisätietoja kurssista voit kysyä Piialta:
puh. 050 3456 306 tai info@ihanastudio.fi

Huomasitko: Mama + baby pilates

Tälle pilateskurssille voit tulla vauvan kanssa.

Kurssilla harjoitellaan synnytyksen jälkeiseen aikaan sopivaa lempeää ja tasapainottavaa liikettä, joka auttaa löytämään syvän tuen ja kehon kannatuksen. Liike auttaa lievittämään vauvan kantamisesta aiheutuvia kiristyksiä.