Laitepilates Lappeenranta

Laitepilateksen esittely

Ihana Studiolla pääset tekemään myös laitepilatesta. Studiolla on kolme reformer-laitetta, joilla pääset harjoittelemaan kurssimuotoisesti pienryhmässä tai yksityistunnilla. Laitepilateskursseja on tarjolla sekä laitepilateksen aloittajille että jatkajille.

Laitepilates on ihana tapa syventää omaa kehon tuntemusta ja kehittää notkeutta, liikehallintaa ja koordinaatiota. Saat laitepilateksesta myös mattopilatesharjoiteluusi uusia ulottuvuuksia liikkeiden parantuneen hahmotuksen kautta. Reformerilla harjoittelu sopii erinomaisesti myös yksilöharjoitteluun sekä kuntoutukseen. 

Katso hinnasto.

LAITEHARJOITTELU YKSITYISTUNNEIN:

Yksityistunnit ovat erittäin suositeltava tapa aloittaa laitepilates. Yksityistunnilla keskitymme löytämään juuri sinulle sopivat tavat ja liikkeet harjoitella reformerilla. Yksityistunnin laitteelle voit varata 1-3 henkilölle. Hinnastostamme näet tuntien hinnat. Varatessasi 3 yksityistuntia tai enemmän, saat tuntien hinnoista -10% alennuksen.

 

LAITEHARJOITTELU KURSSEINA:

Mille kurssille ilmoittaudun?

Alkeiskurssi: laitepilateksen aloittelijoille

Peruskurssi: alkeiskurssin käyneille, laitteen käyttö on jo tuttua

Jatkokurssi: jo hieman pidempään laitepilatesta harrastaneille, perusasiat ja laitteen käyttö on tuttua.

Seuraavat laitepilateskurssit:

Vapaat laitepilatespaikat näet varauskalenteristamme täältä

KURSSIMAKSUT JA PERUUTUSEHDOT:

Kurssimaksu maksetaan ennen kurssin alkua verkkomaksuna täällä. Jos käytät liikuntaetuja, ota yhteys info@ihanastudio.fi

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Kun varaat itsellesi kurssipaikan, sitoudut maksamaan kurssimaksun. Palvelemme asiakkaitamme pienryhmissä, jolloin emme voi vastaanottaa alustavia kurssivarauksia. Jos et pääse osallistumaan kurssille, voit luovuttaa kurssipaikan jollekin toiselle. Sairastapauksissa kurssin voi peruuttaa lääkärin todistuksella.

Laitepilateskurssit toteutuvat, jos ilmoittautuneita ryhmässä on 3. Tervetuloa mukaan laitepilatekseen!

 

 

Lisätiedot

Lisätietoja laitepilateksesta voit kysyä Piialta:
puh. 050 3456 306 tai info@ihanastudio.fi