Laitepilates Lappeenranta

Laitepilateksen esittely

 

Ihana Studiolla pääset tekemään myös laitepilatesta. Studiolla on kolme reformer-laitetta, joilla pääset harjoittelemaan kurssimuotoisesti pienryhmässä tai yksityistunnilla.

 

Laitepilates on ihana tapa syventää omaa kehon tuntemusta ja kehittää notkeutta, liikehallintaa ja koordinaatiota. Saat laitepilateksesta myös mattopilatesharjoiteluusi uusia ulottuvuuksia liikkeiden parantuneen hahmotuksen kautta. Reformerilla harjoittelu sopii erinomaisesti myös yksilöharjoitteluun sekä kuntoutukseen. 

Katso hinnasto.

LAITEHARJOITTELU YKSITYISTUNNEIN:

Yksityistunnit ovat erittäin suositeltava tapa aloittaa laitepilates. Yksityistunnilla keskitymme löytämään juuri sinulle sopivat tavat ja liikkeet harjoitella reformerilla. Yksityistunnin laitteelle voit varata 1-3 henkilölle. Hinnastostamme näet tuntien hinnat. 

 

LAITEHARJOITTELU KURSSEINA:

Laitepilateskurssit ovat tällä hetkellä jatkavien kursseja. Kurssit ovat tiistai-iltapäivisin ja – iltaisin. Paikan kurssille varaat varaa aika/ ilmoittaudu-nappulan kautta. Jos olet aloittelija laitteella, käy kaksi yksityistuntia ennen kurssille tuloa.

KURSSIMAKSUT JA PERUUTUSEHDOT:

Kurssimaksu maksetaan aloituspäivänä korttimaksuna. Jos käytät liikuntaetuja, ota yhteys info@ihanastudio.fi

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Kun varaat itsellesi kurssipaikan, sitoudut maksamaan kurssimaksun. Palvelemme asiakkaitamme pienryhmissä, jolloin emme voi vastaanottaa alustavia kurssivarauksia. Jos et pääse osallistumaan kurssille, voit luovuttaa kurssipaikan jollekin toiselle. Sairastapauksissa kurssin voi peruuttaa lääkärin todistuksella.

 

 

Lisätiedot

Lisätietoja laitepilateksesta voit kysyä Piialta:
puh. 050 3456 306 tai info@ihanastudio.fi