Laitepilates Lappeenranta

Laitepilateksen esittely

 

Ihana Studiolla pääset tekemään myös laitepilatesta. Studiolla on kolme reformer-laitetta, joilla pääset harjoittelemaan kurssimuotoisesti pienryhmässä tai yksityistunnilla. Laitepilateskursseja on tarjolla sekä laitepilateksen aloittajille että jatkajille.

 

Laitepilates on ihana tapa syventää omaa kehon tuntemusta ja kehittää notkeutta, liikehallintaa ja koordinaatiota. Saat laitepilateksesta myös mattopilatesharjoiteluusi uusia ulottuvuuksia liikkeiden parantuneen hahmotuksen kautta. Reformerilla harjoittelu sopii erinomaisesti myös yksilöharjoitteluun sekä kuntoutukseen. 

Katso hinnasto.

LAITEHARJOITTELU YKSITYISTUNNEIN:

Yksityistunnit ovat erittäin suositeltava tapa aloittaa laitepilates. Yksityistunnilla keskitymme löytämään juuri sinulle sopivat tavat ja liikkeet harjoitella reformerilla. Yksityistunnin laitteelle voit varata 1-3 henkilölle. Hinnastostamme näet tuntien hinnat. 

 

LAITEHARJOITTELU KURSSEINA:

Laitepilateskurssit ovat tällä hetkellä jatkavien kursseja. Kursseille on nyt jonoa. Mukaan pääset ilmoittautumalla jonoon: info@ihanastudio.fi Saat viestin, kun paikka vapautuu. Jos olet aloittelija laitteella, käy kaksi yksityistuntia ennen kurssille tuloa.

Seuraavat laitepilateskurssit:

Vapaat laitepilatespaikat näet varauskalenteristamme täältä

KURSSIMAKSUT JA PERUUTUSEHDOT:

Kurssimaksu maksetaan ennen kurssin alkua verkkomaksuna täällä. Jos käytät liikuntaetuja, ota yhteys info@ihanastudio.fi

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Kun varaat itsellesi kurssipaikan, sitoudut maksamaan kurssimaksun. Palvelemme asiakkaitamme pienryhmissä, jolloin emme voi vastaanottaa alustavia kurssivarauksia. Jos et pääse osallistumaan kurssille, voit luovuttaa kurssipaikan jollekin toiselle. Sairastapauksissa kurssin voi peruuttaa lääkärin todistuksella.

 

 

Lisätiedot

Lisätietoja laitepilateksesta voit kysyä Piialta:
puh. 050 3456 306 tai info@ihanastudio.fi