Ihanat pienet – pilatesta äideille ja taaperoille

Kurssin esittely

Ihanat pienet- äitien ja taaperoiden oma pilatesryhmä!

Tähän pilatesryhmään voit tulla liikkuvaisen vauvasi tai taaperon kanssa. Kuten äitien ja vauvojen Mama+ baby-pilateksessa, on myös Ihanat pienet-ryhmän ideana tarjota aamupäivän pilateshetki äideille, mutta oma jo liikkuvainen pienokaisesi voi tulla jumppahetkeen mukaan. Vauvan tai taaperon iällä ei ole tässä ryhmässä merkitystä, haluamme vain erottaa isompien vauvojen ryhmän erilleen aivan pienimmistä. Näin äiditkin saavat tehdä rauhassa ja ei haittaa, vaikka liikkuvainen lapsesi kävisi välillä tutustumiskierroksella salissa jumpan lomassa.

Voit tulla ryhmään, vaikka et olisikaan käynyt studion Mama+baby- kurssilla. Jos sinua mietityttää oma synnytyksestä palautumisesi tilanne, voit tulla käymään myös äitiysfysioterapiavastaanotollamme.

Kurssin ohjaa äitiysfysioterapeutti, Somatic Pilates-ohjaaja Piia Koskinen.

 

Kurssin tiedot:

Maaliskuun ryhmä 2021: (TÄYNNÄ)

Tunnit torstaisin klo 10-10.45

Kurssipäivät: Kurssi siirretty alkamaan huhtikuussa! Tiedote lähetetty kurssilaisille. Otathan yhteyttä info@ihanastudio.fi, jos tiedote ei tavoittanut sinua.

 

Kurssin hinta 65e. Kurssimaksu maksetaan korttimaksuna paikan päällä ensimmäisellä kerralla. Voit käyttää kurssin maksuun myös liikuntaetuja. 

HUOM! Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Kurssilta pois jääminen ei ole peruutus. Jos et pääse osallistumaan kurssille, voit luovuttaa kurssipaikan jollekin toiselle.

Ilmoittamattomista poisjäämisestä veloitamme kurssin hinnan.

Lisätietoja Piialta: info@ihanastudio.fi

Ilmoittaudu mukaan oheisella lomakkeella tai sähköpostitse.

Kurssi järjestetään Ihana studiolla osoitteessa Tukkikatu 2, 53900, Lappeenranta.

 

Ilmoittaudu kurssille:

Markkinointilupa:

3 + 13 =

Lisätiedot

Lisätietoja laitepilateksesta voit kysyä Piialta:
puh. 050 3456 306 tai info@ihanastudio.fi