Pilateskurssit – Pilates Lappeenranta

Kurssien esittelyt

 

PILATESKURSSIT

Jos haluat studion pilateskursseille mukaan, kannattaa laittaa viesti info@ihanastudio.fi. Kerro viestissä, että olet kiinnostunut studion mattopilateskursseista. Kursseihimme on tällä hetkellä hieman jonoa, niin ehdotan kiinnostuneille paikkaa sitä mukaa kun niitä vapautuu. Mikäli odottavien jono saadaan purettua, tulee vapautuvat kurssipaikat varattavaksi varausjärjestelmään.

TASOT JA TEEMAT

Kursseille ovat tervetulleita kaikki: niin pidempään harrastaneet kuin aloittelijat. Tasoryhmiä ei ole, vaan samalla tunnilla annetaan vaihtoehdot alkeista edistyneisiin.

Teemoina kursseilla Pilates (ma klo 17.15) ja Pilates liikkuvuus (su klo 16.30 ja 17.45)

 

KURSSIMAKSU JA ILMOITTAUTUMISEHDOT:

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Kun varaat itsellesi kurssipaikan, sitoudut maksamaan kurssimaksun. Harjoittelemme pienryhmissä, jolloin emme voi vastaanottaa alustavia kurssivarauksia. Jos et pääse osallistumaan kurssille, voit luovuttaa kurssipaikan jollekin toiselle. Sairastapauksissa kurssin voi peruuttaa lääkärin todistuksella.

Maksuohjeet saat kurssikirjeessä ilmoittautumisen jälkeen.

Näin maksat liikuntaedulla:

Maksa liikuntaetusi mobiilisovelluksella kurssimaksu Ihana studiolle. Ota maksun jälkeen kuvakaappaus kuitista ja lähetä se osoitteeseen: info@ihanastudio.fi. Kirjoita viestiin mille kurssille osallistut. Jos et pysty ottamaan kuvakaappausta, lähetä sähköposti ja kerro millä liikuntaedulla maksoit. Maksa liikuntaedulla vasta kurssin toteutumisen vahvistuttua! 

Lisätiedot

Lisätietoja kurssista voit kysyä Piialta:
puh. 050 3456 306 tai info@ihanastudio.fi