Verkkokurssi: Äidin oma treeni – keskivartalo vahvaksi!

44,90

Osasto:

Kuvaus

Tämä on synnyttäneille äideille suunnattu kurssi, jossa opit lempeitä, mutta tehokkaita keinoja edistää synnytyksestä palautumista ja sitä, että oma keho tuntuisi taas mukavalta käyttää.

Kurssille voit tulla lääkärin jälkitarkastuksen käytyäsi. Voit tulla mukaan myös, vaikka synnytyksestäsi olisi pidempikin aika. Vatsalihasten erkauman kuntoutus ja keskivartalon vahvistaminen ei ole pidemmänkään ajan jälkeen liian myöhäistä.

Ota yhteyttä info@ihanastudio.fi, jos mietit, olisiko kurssi sopiva juuri sinulle. Kurssin harjoitellaan monipuolista kehonpainoharjoittelua.

Huomio on erityisesti keskivartalon vahvistamisessa, mutta myös liikkuvuus- ja hallintaharjoittelu on vahvasti mukana treeneissä. Näitä kaikkia harjoittelun elementtejä tarvitset turvalliseen ja tehokkaaseen palautumiseen.

Teemme kurssilla juuri sellaista liikettä, joka auttaa sinua tuntemaan olosi taas vahvaksi ja kannatelluksi omassa kehossasi.

Kurssin sisältö

  • 4 ohjattua, synnyttäneille suunnattua kehonpainotreeniä
  • Extra-treeninä synnyttäneille suunniteltu vatsatreeni

Kurssi on sinulla tehtävissä omalla ajallasi, omaan tahtiisi. Materiaalit jäävät käyttöösi linkin ja salasanan taakse. Hinta: 44,90e.

Kurssin ohjaajat

Piia Koskinen, äitiysfysioterapeutti, Somatic pilates-ohjaaja Tessa Selenius, äitiysfysioterapeutti, ProMethod- valmentaja

Kurssilla tarvittavat välineet

  • pitkä kuminauha
  • jos sinulla on: kahvakuula, loop-kuminauha (pärjäät myös ilman näitä, pitkä kuminauha riittää)

Kuinka saan kurssin itselleni?

Lisää kurssi ostoskoriin ja siirry kassalle, valitse maksutapa ja lähetä tilaus. Maksamisen ja tilauksen lähettämisen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka sisältää linkit ja tarvittavat salasanat kurssimateriaaleihin.

Äidin oma treeni -kurssilaisten ajatuksia

”Erityisesti mieleen jäi lantionpohjan käyttö urheillessa, mihin ei aiemmin ole tullut kiinnitettyä huomiota ollenkaan” ”Nämä treenit onnistuvat kotona helpommin ja on kiva saada ideoita kotitreeneihin” ”Pidin siitä, että kurssi oli nimenomaan räätälöity synnyttäneille ja siitä sai paljon uutta tietoakin samalla” ”Rento tunnelma ja kiireetön harjoittelu“

Verkkokurssin hinta sisältää alv 24 %