Verkkokurssi: Kehomielen voima – tilaa liikkeellä ja hengityksellä

35,90

Osasto:

Kuvaus

Vireystilaamme säätelee kehomme autonominen hermosto. Kun olemme ali-, tai ylivireydessä, emme kykene toimimaan harkitusti, tyynesti, tai järkevästi, ylipäätään tarkoituksenmukaisesti tilanteeseen nähden. Saatamme reagoimme yli-tai emme reagoi ollenkaan, tai riittävästi.

Pitkittyessään stressi vaikuttaa moniin kehomielen alaisiin yhteyksiin, kuten immuunijärjestelmään, yöuniin, kiputiloihin, vuorovaikutukseen, sosiaaliseen kanssakäymiseen ja lihasjännityksiin, mielialaan, tunteisiin ja mielenterveyteen.

Keholliset stressireaktiot vaikuttavat toimintakykyysi arjessa. Toimintakyky pitäisi kuitenkin pitää yllä, jotta arki voisi sujua.

Kenelle kurssi sopii?

Tämä kurssi sopii kaikille, jotka haluavat helpottaa oloaan ja elvyttää toimintakykyään poikkeuksellisessa tilanteessa.

Kurssin harjoitteista on sinulle hyötyä myös poikkeusolojen jälkeen kun koet olevasi stressaantunut.
Osallistuaksesi kurssille, et tarvitse aiempaa tietoa kehollisuudesta, liikunnasta, tai vireystiloista. Riittää, että osallistut omana ainutlaatuisena itsenäsi juuri siitä tilanteestasi käsin, jossa kulloinkin olet ja olet kiinnostunut voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.

Kenelle kurssi ei sovi?

Jos sinua mietityttää terveydentilasi, tarkista aina lääkäriltäsi, voitko osallistua tälle kurssille. Kurssi ei sovellu akuutista mielenterveydenhäiriöstä kärsivälle, koska kurssi ei sisällä henkilökohtaista suhdetta terapeuttiin.

Kurssi ei myöskään ehkä sovellu sinulle, jos et ole juuri nyt kaipaa nostetta elämänlaatuusi tai et ole kiinnostunut kehollisuudesta.

Kurssin sisältö

Verkkokurssi Kehomielen voima – lisää tilaa liikkeellä ja hengityksellä sisältää itsenäisesti ja omalla ajalla tehtäviä harjoitteita, jotka antavat työkaluja oman kehon kuunteluun ja eri vireystilojen säätelyyn stressitilanteessa. Kurssin harjoituksia voit toteuttaa helposti kotona, tai vaikkapa luonnon äärellä.

Tällä kurssilla vahvistat kehoyhteyttäsi, helpotat oloasi ja palautat toimintakykyäsi. Harjoitteiden avulla voit vahvistaa turvallisuuden tunnettasi ja oppia, kuinka liike voi auttaa pienentämään henkistä kuormittuneisuutta.

Tämä kurssi sisältää kehollisuuteen johdattelevan introvideon sekä neljä erillistä, helposti omaksuttavaa harjoitetta.

Kurssin harjoitteista vastaavat tanssiliiketerapeutti Katja Puranen (KehonPolku) ja fysioterapeutti Piia Koskinen (Ihana studio).

Tyytyväisyystakuu: jos teet kurssin harjoitteet, etkä huomaa eroa olossasi parempaan suuntaan, palautamme kurssimaksusi halutessasi takaisin.

Kuinka saan kurssin itselleni?

Lisää kurssi ostoskoriin ja siirry kassalle, valitse maksutapa ja lähetä tilaus. Maksamisen ja tilauksen lähettämisen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka sisältää linkit ja tarvittavat salasanat kurssimateriaaleihin.

Verkkokurssin hinta sisältää alv 24 %