Vapauta hengitys -workshop

Workshopin esittely

Vapauta hengitys -workshopissa rauhoitumme kuulostelemaan omaa hengitystä. Ymmärrät kaksituntisen workshopin jälkeen paremmin hengityksen anatomiaa ja dynamiikkaa kehossasi. Opit myös hahmottamaan oman kehon sisäisen hengitystilan ja löytämään uusia suuntia hengityksellesi.

Tasapainoinen hengitys rauhoittaa. Hengitys on hyvä ja toimiva reitti rentoutumiseen ja oman vireystilan säätelyyn arjen keskellä. Apu hektiseen ja rauhattomaan oloon löytyy siis läheltä, kun ensin tutustut ja opettelet tuntemaan oman hengityksen.

Arjen rauhoittumisen lisäksi oman hengityksen ja keskivartalon toiminnan tunteminen auttaa esimerkiksi liikunnallisissa harrastuksissa.

Hengittää ei voi koskaan oikein tai väärin. On olemassa kullekin meille ominainen tapa. Tutustumalla hengitykseen kehoa aistimalla sekä erilaisten mielikuvien avulla laajennamme omaa käsitystä hengityksen ulottuvuuksista. Tämän avulla voimme auttaa hengitystä virtaamaan vapaasti omassa kehossa.

Aika: lauantai 17.10.2020 klo 16-18
Paikka: Ihana studio, Tukkikatu 2, Lappeenranta
Hinta: 52e. Saat maksutiedot ilmoittautuessasi.
Ilmoittaudu mukaan: info@ihanastudio.fi

Ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi perua sairastumisen sattuessa.

Ohjaajinasi tällä kurssilla ovat fysioterapeutit Piia Koskinen ja Katariina Jussila.

Laita päällesi mukavat vaatteet, ota villasukat mukaan jos olet viluinen. Studiolta löytyy matot ja viltit. Oman maton saa tuoda niin halutessaan. Tarjoamme siulle myös teekupposen 🙂