Äidin oma treeni: keskivartalo vahvaksi!

Äidin oma treeni: keskivartalo vahvaksi -kurssi on nyt saatavilla verkkokurssin muodossa!

Kenelle kurssi sopii?

Tämä on synnyttäneille äideille suunnattu kurssi, jossa opit lempeitä, mutta tehokkaita keinoja edistää synnytyksestä palautumista ja sitä, että oma keho tuntuisi taas mukavalta käyttää.

Kurssille voit tulla lääkärin jälkitarkastuksen käytyäsi. Voit tulla mukaan myös, vaikka synnytyksestäsi olisi pidempikin aika. Vatsalihasten erkauman kuntoutus ja keskivartalon vahvistaminen ei ole pidemmänkään ajan jälkeen liian myöhäistä. Ota yhteyttä info@ihanastudio.fi, jos mietit, olisiko kurssi sopiva juuri sinulle.

Kurssin harjoitellaan monipuolista kehonpainoharjoittelua. Huomio on erityisesti keskivartalon vahvistamisessa, mutta myös liikkuvuus- ja hallintaharjoittelu on vahvasti mukana treeneissä. Näitä kaikkia harjoittelun elementtejä tarvitset turvalliseen ja tehokkaaseen palautumiseen. Teemme kurssilla juuri sellaista liikettä, joka auttaa sinua tuntemaan olosi taas vahvaksi ja kannatelluksi omassa kehossasi.

Kurssin tiedot:

Kurssin sisältö:

– 4 ohjattua, synnyttäneille suunnattua kehonpainotreeniä

– Extra- treeninä synnyttäneille suunniteltu vatsatreeni

Kurssi on sinulla tehtävissä omalla ajallasi, omaan tahtiisi. Materiaalit jäävät käyttöösi linkin ja salasanan taakse.

 

Hinta: 39,90e. Kurssimaksu maksetaan verkkomaksuna täältä: verkkokurssimaksut

Ohjeet maksuun: luo itsellesi ensin tunnukset “Luo tili”- painikkeen kautta. Tee tämän jälkeen prepaid-kortit kohdassa kurssimaksu “Äidin oma treeni. keskivartalo vahvaksi- verkkokurssi”. Jos haluat käyttää kurssimaksuun liikuntaetuja, ota yhteys: info@ihanastudio.fi. Mobiilisovelluksilla maksaminen etänä onnistuu!

Kurssin ohjaajat:

Piia Koskinen, äitiysfysioterapeutti, Somatic pilates-ohjaaja

Tessa Selenius, äitiysfysioterapeutti, ProMethod- valmentaja

Kurssilla tarvittavat välineet:

– pitkä kuminauha

– jos sinulla on: kahvakuula, loop-kuminauha (pärjäät myös ilman näitä, pitkä kuminauha riittää)

Kuinka saan kurssin itselleni?

– Maksettuasi kurssimaksun täällä: verkkokurssimaksut ,rekisteröityy osallistumisesi kurssille varausjärjestelmäämme. Käymme mahdollisimman usein tarkastamassa kurssin lunastaneet järjestelmästä, jonka jälkeen kurssi lähetetään sinulle sähköpostitse. Muistathan katsoa myös roskapostikansiosi, viestit menevät valitettavasti joskus myös sinne. Mikäli et saa kahden päivän sisällä kurssin ostosta sähköpostitse kurssia, olethan yhteydessä info@ihanastudio.fi

Äidin oma treeni-kurssilaisten ajatuksia:

” Erityisesti mieleen jäi lantionpohjan käyttö urheillessa, mihin ei aiemmin ole tullut kiinnitettyä huomiota ollenkaan”

 ” Nämä treenit onnistuvat kotona helpommin ja on kiva saada ideoita kotitreeneihin”

” Pidin siitä, että kurssi oli nimenomaan räätälöity synnyttäneille ja siitä sai paljon uutta tietoakin samalla”

” Rento tunnelma ja kiireetön harjoittelu “

 

 HUOM! Lisäetuna jokaiselle kurssilaisille: yksi äitiysfysioterapiakäynti 59e (norm. 69e). Mainitse aikaa varatessasi, että olet lunastanut kurssin. 

Jos mielit mukaan tälle kurssille, pääset luomaan tilin ja tekemään kurssimaksun täältä: verkkokurssimaksut

Mama Pilates -verkkokurssi 

 

Mama Pilates -verkkokurssi soveltuu sinulle, jos olet raskaana ja haluat nauttia lempeästä liikkumisesta raskausaikana. Kurssin liikevalikoima soveltuu myös synnyttäneille äideille.

Pilatesharjoittelun tavoitteena on tasapainottaa, vahvistaa ja rentouttaa kehoa, jotta voisit liikkua mahdollisimman vaivattomasti, vaikka kehosi muuttuu. Säännöllinen pilatesharjoittelu lievittää raskauden aiheuttamia kiputiloja ja kiristyksiä.

Säännöllinen pilatesharjoittelu tuo kehoon kannatellun olon. Keskittyneen harjoittelun myötä myös mieli rentoutuu. Kurssin harjoitteet auttavat sinua synnytykseen valmistautumisessa, kun opit tunnistamaan kehon jännitys- ja rentoustiloja.

 

Kurssin sisältö

– 4 äideille suunnattua pilatesharjoitusta
– 1 tunneista erillinen, ohjattu rentoutus/hengitysharjoitus

Kurssin ohjaa äitiysfysioterapeutti, Somatic Pilates- ohjaaja Piia Koskinen.

Hinta: 39,90. Kurssimaksu maksetaan verkkomaksuna täältä: verkkokurssimaksut

Kurssi on sinulla tehtävissä omalla ajallasi, omaan tahtiisi. Materiaalit jäävät käyttöösi linkin ja salasanan taakse.

Ohjeet maksuun: luo itsellesi ensin tunnukset “Luo tili”- painikkeen kautta. Tee tämän jälkeen prepaid-kortit kohdassa kurssimaksu “Äidin oma treeni. keskivartalo vahvaksi- verkkokurssi”. Jos haluat käyttää kurssimaksuun liikuntaetuja, ota yhteys: info@ihanastudio.fi.
Mobiilisovelluksilla maksaminen etänä onnistuu!

 

Kuinka saan kurssin itselleni?

Maksettuasi kurssimaksun täällä: verkkokurssimaksut, rekisteröityy osallistumisesi kurssille varausjärjestelmäämme. Käymme mahdollisimman usein tarkastamassa kurssin lunastaneet järjestelmästä, jonka jälkeen kurssi lähetetään sinulle sähköpostitse. Muistathan katsoa myös roskapostikansiosi, viestit menevät valitettavasti joskus myös sinne. Mikäli et saa kahden päivän sisällä kurssin ostosta sähköpostitse kurssia, olethan yhteydessä
info@ihanastudio.fi

Aiempien Mama-kurssille osallistuneiden kommentteja kurssista:

“Kiireetön tunnelma jokaisella tunnilla”
“Tuntui, että keho on tunnin jälkeen “auki” monta päivää”
“Ihanaa, rentouttavaa liikuntaa” 

HUOM! Lisäetuna jokaiselle kurssilaisille: yksi äitiysfysioterapiakäynti 59e (norm. 69e). Mainitse aikaa varatessasi, että olet lunastanut kurssin.Tervetuloa mukaan!

Kehomielen voima – lisää tilaa liikkeellä ja hengityksellä

 

Vireystilaamme säätelee kehomme autonominen hermosto. Kun olemme ali-, tai ylivireydessä, emme kykene toimimaan harkitusti, tyynesti, tai järkevästi, ylipäätään tarkoituksenmukaisesti tilanteeseen nähden. Saatamme reagoimme yli-tai emme reagoi ollenkaan, tai riittävästi.

Pitkittyessään stressi vaikuttaa moniin kehomielen alaisiin yhteyksiin, kuten immuunijärjestelmään,  yöuniin, kiputiloihin, vuorovaikutukseen, sosiaaliseen kanssakäymiseen ja lihasjännityksiin, mielialaan, tunteisiin ja mielenterveyteen.

Keholliset stressireaktiot vaikuttavat toimintakykyysi arjessa. Toimintakyky pitäisi kuitenkin pitää yllä, jotta arki voisi sujua.

Kenelle kurssi sopii?

Tämä kurssi sopii kaikille, jotka haluavat helpottaa oloaan ja elvyttää toimintakykyään poikkeuksellisessa tilanteessa.

Kurssin harjoitteista on sinulle hyötyä myös poikkeusolojen jälkeen kun koet olevasi stressaantunut.
Osallistuaksesi kurssille, et tarvitse aiempaa tietoa kehollisuudesta, liikunnasta, tai vireystiloista. Riittää, että osallistut omana ainutlaatuisena itsenäsi juuri siitä tilanteestasi käsin, jossa kulloinkin olet ja olet kiinnostunut voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.

 

Kenelle kurssi ei sovi?

Jos sinua mietityttää terveydentilasi, tarkista aina lääkäriltäsi, voitko osallistua tälle kurssille. Kurssi ei sovellu akuutista mielenterveydenhäiriöstä kärsivälle, koska kurssi ei sisällä henkilökohtaista suhdetta terapeuttiin.

Kurssi ei myöskään ehkä sovellu sinulle, jos et ole juuri nyt kaipaa nostetta elämänlaatuusi tai et ole kiinnostunut kehollisuudesta.

Kurssin sisältö

Verkkokurssi Kehomielen voima – lisää tilaa liikkeellä ja hengityksellä sisältää itsenäisesti ja omalla ajalla tehtäviä harjoitteita, jotka antavat työkaluja oman kehon kuunteluun ja eri vireystilojen säätelyyn stressitilanteessa. Kurssin harjoituksia voit toteuttaa helposti kotona, tai vaikkapa luonnon äärellä.

Tällä kurssilla vahvistat kehoyhteyttäsi, helpotat oloasi ja palautat toimintakykyäsi. Harjoitteiden avulla voit vahvistaa turvallisuuden tunnettasi ja oppia, kuinka liike voi auttaa pienentämään henkistä kuormittuneisuutta.

Tämä kurssi sisältää kehollisuuteen johdattelevan introvideon sekä neljä erillistä, helposti omaksuttavaa harjoitetta.

Kurssin harjoitteista vastaavat tanssiliiketerapeutti Katja Puranen (KehonPolku) ja fysioterapeutti Piia Koskinen (Ihana studio).

Tyytyväisyystakuu: jos teet kurssin harjoitteet, etkä huomaa eroa olossasi parempaan suuntaan, palautamme kurssimaksusi halutessasi takaisin

 

Hinta: 35,90. Kurssimaksu maksetaan verkkomaksuna täältä: verkkokurssimaksut

Kurssi on sinulla tehtävissä omalla ajallasi, omaan tahtiisi. Materiaalit jäävät käyttöösi linkin ja salasanan taakse.

Ohjeet maksuun: luo itsellesi ensin tunnukset “Luo tili”- painikkeen kautta. Tee tämän jälkeen prepaid-kortit kohdassa kurssimaksu “Verkkokurssi: Kehomielen voima- tilaa liikkeellä ja hengityksellä”

 

Kuinka saan kurssin itselleni?

Maksettuasi kurssimaksun täällä: verkkokurssimaksut, rekisteröityy osallistumisesi kurssille varausjärjestelmäämme. Käymme mahdollisimman usein tarkastamassa kurssin lunastaneet järjestelmästä, jonka jälkeen kurssi lähetetään sinulle sähköpostitse. Muistathan katsoa myös roskapostikansiosi, viestit menevät valitettavasti joskus myös sinne. Mikäli et saa kahden päivän sisällä kurssin ostosta sähköpostitse kurssia, olethan yhteydessä:
info@ihanastudio.fi