Ihana studion nettitunnit 

Jos et pääse studiolle tunneille, voit aina varata tunnin kotiisi nettituntina!

1 UUSI NETTITUNTI ilmestyy kevään 2021 poikkeuaikana aina kahdesti viikossa: keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Tunti näkyy kalenterissa ajankohdassa ke tai su klo 19. Tunti ei ole livelähetys, vaan tallenne, jonka voit tehdä itse valitsemanasi ajankohtana. Sinulla on viikko aikaa käyttää tuntia ja voit tehdä sen vaikka useampaankin otteeseen niin halutessasi. Varaamasi tunti lähetetään sinulle aina varasuspäivän aikana. Odottele rauhassa tunnin saapumista sähköpostiisi. Lähetys ei ole automaattinen, vaan lähetämme tunteja varaustilannetta seuraten.

2 NETTITUNTIPAKETIT ovat ostettavissa studion verkkokaupasta. Nettituntipaketti koostuu neljästä jo aiemmin ilmestyneestä pilatestunnista. Paketti vaihtuu kuukausittain aina kuun ensimmäinen päivä. Sinulla on jokaisen kuun loppuun aikaa käyttää tunteja.

3 KUUKAUSIJÄSENYYS kaikkiin jo ilmestyneisiin tunteihin. Saat aina kalenterikuukaudeksi pääsyn studion kaikkiin jo kuvattuihin tunteihin sekä kaikkiin uusiin tunteihin! Voit uusia jäsenyytesi kuukauden jälkeen verkkokauppamme kautta. 

4 OMA YKSILÖLLINEN NETTITUNTI VAIN SINULLE! Haluatko, että tunti räätälöidään juuri sinulle sopivaksi? Saat tehdä yksilöllistä tuntia rauhassa kotona. Tämä sopii niin pilateksen harrastajille, kuin esimerkiksi kotiohjelmaksi fysioterapiassakin. Ota yhteys info@ihanastudio.fi

 

Tässä kootusti vaihtoehdot, kuinka pääset studion nettitunneille:

  • Kertamaksulla uudelle tunnille. Varaa tunti täältä. Maksa tuntisi kertamaksuna 10e varauksesi yhteydessä tai Prepaid-korttien alta kohdasta ”nettitunti kertamaksu”. 
  • Nettitunti 5x kortilla. Kortin saat verkkomaksuna täältä. 
  • Kuukausittain vaihtuva nettituntipaketti, jossa neljä jo ilmestynyttä tuntia. Osta paketti täältä
  • Kuukausijäsenyys kaikille jo ilmestyneille nettitunneille. Osta jäsenyys täältä

 

HUOM! Voit käyttää kaikkiin nettituntivaihtoehtoihin liikuntaetuja. Ota yhteys info@ihanastudio.fi, jos haluat käyttää etuja tunteihin.