Vapauta hengitys -workshop

Vapauta hengitys -workshop on helposti lähestyttävä, kehollinen työpaja työyhteisönne jäsenille! Tässä workshopissa pureudutaan oman hyvinvoinnin rakentamiseen ja kehon kuunteluun hengityksen kautta.

Workshop sisältää tämän hetken tutkimustietoon perustuvaa teoriaa hengityksestä ja sen vaikutuksesta hyvinvointiimme. Käytännön osiossa asetumme kehon ja hengityksen äärelle helposti lähestyttävin harjoituksin.

Harjoitukset on helppo yhdistää jatkossa myös työpäivän aikana tehtäviksi, jolloin harjoitteiden kautta tuetaan työssä jaksamista ja keskittymistä päivittäin. Harjoitteiden avulla saadaan myös työpäivä päätökseen, eikä työpäivä veny koko vuorokauden mittaiseksi. Tämä auttaa jokaista työntekijää jaksamaan omassa työssään.

Vapauta hengitys on pysähtymistä, kuuntelua ja aistimista. Ihminen tekee työnsä hyvin silloin, kun on kyky tauottaa työtä. Yksi hyvistä tauottamisen keinoista löytyy hyvin läheltä, omasta hengityksestä. Työn tauotus voi olla muutakin kuin taukojumppaa. Haluamme opettaa työntekijöitänne rauhoittumaan ja tauottamaan työtä oman kehon tarpeista käsin.

Tiedot

Toteutus pienryhmässä (max. 8 hlö) lähitilaisuutena tai etäyhteyden välityksellä suuremmallekin joukolle.

Kesto 1,5 tuntia.

Hinta: 590 e + alv 24%

Workshopin ohjaajien esittelyt: Workshopin ohjaavat lappeenrantalaiset fysioterapeutit Piia Koskinen ja Katariina Jussila.

Kysy lisää tai tilaa workshop teidän työporukalle laittamalla viestiä: info@ihanastudio.fi tai soittamalla 050 3456 306/ Piia.